ysms19 Emation55 ben süslübebekhavuzluhan isimli instagram sayfasına yaptırdım. Sadece kapı süsü 120 lira.
Merve8494 Emation55 kendin yapabilirsin canım ben kendim yapicam youtube da gördüm keçeden yapıyor keçe elyaf ve kurdele yeterli
Esmanur_97 Emation55 çiçek sepetinde şuan indirim var canım 35₺ kapı süsleri ben kendim yapıcam diye malzeme almıştım eşim gösterdi güzel modeller var☺️
Merve8494 Emation55 kendı emeğin oldumu bence daha mutlu olursun bunu ben yaptım diyebilirsin bebek susunu de ben yapıyorum malzemelerimi aldım kokulu taş yapmaya başlıyorum
Kevser25 Emation55 normalde bu modeller 160-200 arası ben kapı süsünü 120 TL ye yaptırdım 25 TL de led ışık için verdim canım
Yelizimmmm3447 Emation55 30 cm oluyor maksimum zaten boyutları 60 tlye bu şekilde yaptırdım küçükte değil altınada makrome ipten püskül yapcam bide hediyelik anahtalıklarını yapcam takım olcak 😊çok pahalı araştırdım inanın daha uyguna geliyor
Beyzabyk Emation55 https://hizliresim.com/kSMUkF ben bunu yaptırdım ama tesmi atabildim mi bilmiyorum 😄