masalsmomm sagolun Allah razı olsun. Acisi çok zor gerçekten. Kanama olduğu için dediğiniz gibi kuru tutmak neredeyse imkansız.

Boncuklu_23 Benim dikislerime surdugum tek seydi hakiki zeytinyağı. O olmasaydı canımdan can gidiyo Ilk gun ile çok rahat oturup kalkmaya başladım onu sürünce dikişlerimin düştüğünü bile hissetmedim bi defa dene bak nasil faydasi olduhunu anliycaksin 🤗

Boncuklu_23 millete batikon falan demiş ben sordum hayır gerek yok dedi sanırım dikiş fazlalığına göre yapıyor. Benim dıştan bi dikişim olduğu için gerek yok dedi sizin de azdır belki

Boncuklu_23 banada vermediler cnm dikişim baya vardı şişmişti hatta oturamıyordum bebeğiMi emziremiyordum batikon aldı eşim onunla pansuman yaptım kuru tut sık duş al temiz olması acısından geçer inşallah zor seni anlıyorum 🤦🏻‍♀️

Boncuklu_23 canım benim tam 20 gün sonra dikişlerim erimiş ve iyileşmişti eski halime dönmem tam 1 ay eski halimden kastım hızlı oturma kalkma hızlı haraket etme gibi bana doktorum hametan krem vermişti ama o enfeksiyon kapmasın diyeydi ben hiç kullanmadım çok temiz tutuyordum sadece sende çok temiz bakmaya çalış sürekli pedini değiştir duşta ılık suyla yıka çok iyi geliyor onun dışında çabuk iyileşsin diye bir ilaç veya kremi yok zaten ve senin daha çok yeni iyileşmeye başlarken anlıyorsun zaten sızlıyor ben kaşınıyor senin dikişlerin daha çok diri önce etler kaynayacak sonra dikişler kendi eriyecek buda 15-20 günü buluyor

Gulsen4224 evet gerçekten çok zor 1 hafta oldu hâlâ çok ağrıyor. Doktor da hiçbişey vermedi en son dün eşim batikon falan aldı çok şükür biraz azaldı agrim

saramomy daha yeni 1 hafta oldu benimde inşallah bi an önce iyileşir bebeğimle bile ilgilenemiyorum doğru dürüst. Çok zor gerçekten ağrısı oturamama falan temiz tutmaya çalışıyorum bende ama inan el değdi mi bile çok ağrıyor

Boncuklu_23 Yillar önce dogum yaptigimda benimde bayag dikisim vardi.20 gün sürmüstü agrisi kolay degil.Bana her lavaboya gittigimde tentürdyot vermislerdi dezenfekte etmek icin ama sürüor .

Boncuklu_23 şükür cnm hemen toplarsın inşallah kuru tut batikonla geçecek inşallah 🌹

Boncuklu_23 yine az sayılıyordur belki 19 tane dikişi olanı okudum bugün 😢 ama bir tane bile beni zorladı Allah yardımcınız olsun