Zuhal2205 Naz3365 ahahahaha sus sus hatırlatmaa 😂 13 tane gömmüşüm o gün daha ağzıma sürmedim korkudan sürmem de 🙈😂
Zely35 Gamze06 bende çok severim dondurmalı irmik helvasını. Zaten ramazanda 2 favori tatlım var. Biri bu diğeri güllaç 😋😄
Kdrfts Anammmm ne hamarat hatunlar masallah bende daha uykulu uykulu geziniyorum evde burdan kopya cekip biseyler yapayim menuler harika 😍
Kbrdmr93 Babydr benimde ağzım durmuyor sakız çiğniyorum bazen yoksa yakında yataktan kalkamam die düşünüyorum 🤣🤣
Nebiyeee Yayla çorbası Sarma dolma lebeni tatlida yeni tasindim firinim gelmedi yapamiycam bisey disardan getirsin😂
Hande2017 Şehriyeli domates çorbası🥣,Biftek domatesli salçalı🥩🥫,bulgur pilavı🍛,cevizli kadayıf tatlısı🥧🍽 herkese hayırlı iftarlar bolluk bereket sağlıkla inşAllah🙏🏽
HlyaSinanAk adm mercimek corbasi firinda tavuk patates pilav salata karpuz. Dokuz yasindaki oglumda tutuyo onun istediklerini yaptim bugun🤗 ben tutamiyorum 29 haftalik🙄🙄 Allah agiz tadiyla yemegi nasip etsin. Oruc tutanlarin oruclari kabul olsun insallah😍
Semaomer adm Yeşil fasulye Bulgur pilavı Yoğurt çorbası yeşil salata kemal paşa herkese afiyet olsun🙋
Ozlemyldry Benim de eşim gece geleceği için yemek yapmadım annemlere gidicem. Kızlar bide size birşey sormak istiyorum ben hurma çok seçen biriyim Ramazan’da paket paket bitirirdim şimdi canım çok istiyor ama korkuyorum yemeye.
fgmkus Ozlemyldry eğer 37 Den önceyse haftan yeme ama ileriyse ye bol bol doğumu kolaylaştıran oksitasin hormonu varmış icinde
Alkanayse Kuşbaşı türlü yemeği bulgur pilavı süzme mercimek corbası meyve salatası 🤗 Herkese afiyet olsun hayırlı ramazanlar