nesly adm hergün böyle paylaşsak süper olur hem bize de fikir oluyor ☺Buradan akşamki menüyü oluşturdum 👍🏻
Arzuu Her gün ne pişirsem diye düşünme derdine son 🙈😂 Bizim menüde de yayla çorbası, karışık kızartma, köfte, cacık var. Sonrasında çayın yanına da kakaolu ıslak kekimiz 🤗
Duygusyksyk Kızlar son zamanlar hiç çekilmiyor mutfaga giresim bile yok🤦🏼♀️ 😒 Hepinize maşallah valla
Secily Duygusyksyk ben de midem bulana bulana yapıyorum çok hevesli oldugumdan değil yapacak baskası yok ondan😫😁
SemihDamlaDalan Mercimek çorbası,patates çanakları,yıldız şehriye pilavı, cacık tatlı yapamayacağım çünkü tatlı görmek bile istemiyorum ☺
Babydr Çorba karar veremedim ne yapsam , fırında mantarlı tavuk sote , pilav , salata, ve zeytinyağlı yaprak sarması tatlıda dondurmamız var belki yanına irmik helvası yaparım
Kbrdmr93 Ayy bence bu ramazan bana yarayacak gibi hissediyorum aldığım kilolar yetmezmiş gibi🤣hep açım
Kbrdmr93 Babydr benimde ağzım durmuyor sakız çiğniyorum bazen yoksa yakında yataktan kalkamam die düşünüyorum 🤣🤣
gamzen346 NaimeYilmaz Benimki de vardiyalı çalışıyor gece 1 de gelecek o yüzden tek başıma açacağım orucumu 😞
Gamze06 Terbiyeli köfteli çorba Fırında kaşarlı tavuk sote Pirinç pilavı Peynirli maydanozlu tepsi böreği Salata Dondurmalı irmik helvası😊
Zely35 Gamze06 bende çok severim dondurmalı irmik helvasını. Zaten ramazanda 2 favori tatlım var. Biri bu diğeri güllaç 😋😄
Irmakk Bende pilav, çorba, parmak kebabı yanına da cacık ve içecek tatlı olarak da saray sarması var☺