yasen1 ilk doğumum beldendi çok güzel geçti iğneyi hiç hissetmiyorsunuz yatırıldıktan sonra ayak oarmaklarımı oynattıgımı söledim acaba uyusmadım mı dedim doktorum anestezi bebege geçmeden başlıyoruz ama burası uyustu basladık bile mrk etme dedi daha snra ayaklarımıda hissetmedim o arada bebek cıkmıstı. Aniden mıdem bulantı ve kotu hissettim başımdaki anestezi doktoruna bana bsy oluo dedim bi ilaç yaptı ve sanıyeler bile sürmeden iyi hissettim. Doğum bitmiş bebeğimi gormustum. Odaya cıktım ağrım hafıf gelmeye baslayınca hemen ılaç yapıldı. 6. Saat ayaktaydım. 2. Doğumda yıne spinal istedim ıgne 2 kez yapıldı ılknımdoktor tutturamadı cunku sonra yattım uyusmadım dedım karnıma ve omzuma ıgne batırılarak uyusukluk hıssım ölculdu en son doktorun uyusmassan uyutucam dedi karnımın uyusup uyusmadıgı soruldu bıseu batırdı sanırım o an hssetmedım dedım ve o zaman baslıyorum dedı ılkıne gore daha cok korkuyordum. Anestezı doktorumu uyardım ılkınde tansıonum dustu dıe, bebek cıktıgı an yıne dustu yıne hemen ılaç ve yıne sorun olmadı sanıyeler sonra toparladım. 10 gun sonra yıne sezeryan olucam yıne spınal istiyorum ama her seferınde bı oncekınden daha cok korkuyorum. Sanırım gerıde evlanın olması da bıraz korkutuo ya bı komplıkasyon olursa dıe. Ama konforlu rahat gecıyor. ağrı acı 0 aynı dışcı gibi ellendıgı hıssı var sadece. Sonrasında kusma ayılmaya calısma ağlama yok. Ama cok korkuyorsanız heycan da sıkıntı cıkarmasın dıe genel olabılırsınız. Allah hepımıze hyırlı doğumlar nasıp etsin. Ayrıca onunuzde duvar gibi yesıllerle kapalı kesınlıkle sesler dısında bsy gormuyosunjz sadece orda bsyler yapıldıgını bılıosunuz o kadar