yasen1 hayr cnm iğneyi vuruor doktorlar onunde. Carsaftan ne yapıyorsa yapior beş dakika sürmuyor zaten acı kesinlikle yok kesinlikle acı yok aaa bir bakmisson bebek elleridne ağlıyor çok güzel bir an bence acı kesinlikle yok kesinlikle yok inan lazer operasyonuu yada atıyorum dövme yaptırtken gördüğün malzemeler yadamsaglik ocağında gittiğinde gördüğün iğne ve aparatlar var ama onların senle alakası yok yanında oluyor doktorun ne yaotigini asla görmüyor sun gözünün önüne komple perde oluyor kafan açık gözüm açık yeşil perde sayesinded görmüyor sun bbek çıkınca senin işin in dakikada bitiyor hop assagiya alındıktan snea bebek geliyor bence. Bayılırım kaldiramam o anı filan çok abartılıyor doktor önlük le cok gördük amliyat hane ama herkes çok tatlı dilli oluyor yattifin yerden sadede yan tarafı görüyorsun ben dua okumuştum bebeğim çıktı bebeğimi canlı canlı görmüstum çok güzel di 🙏👀 ayrıca bellden uyustigun için kütük gibi oluyor ayaklar hiç bir yerin his olmuyor kesinlikle acı yok kolunu uyuşukluk gibi hatta bacak larini bile koparsalar misal anlamazsın ❤️🙏biraz açıklayıcı oldu ama acı yok kesinlikle