anneb Kızlar bende 16 haftalık hamileyim. 12 haftalıkken doktor %80 erkekdedi. Bu hafta gittigimizde ise %90 kız dedi . Valla neye inanacagimi şaşırdım. En iyisi bu ay daha beklemek sanırım
beatrice anneb aynı şekilde arkadaşımm 12. haftamda erkek gibi demişti, 16. Haftamızda kesin kız dedi ☺ Nasıl sevindim Allah biliyor ya ☺
Sarajevo Haydi hayırlısı inşallah benimde karnım sivri 🙈 hep erkek diyorum inşAllah kız çıkar 18. Haftamda gidip eşime babalar günü sürprizi yapmak istiyorum 😍😍 Allah hepimze hayrlı doğum nasip etsin sendrmsuz 🤲🏻
Burcu16 ardengunes canım ya yeni gördüm hayırlı olsun 😍🎀🎊💕 rabbim saglıklı hayırlı bi şekilde miniğine kavuşmayı nasip etsin😇😇 darısı bana bakalım doktor 9 haziran da gel dedi ama bende bu hafta içi gidim bakim bende inşallah sana müjdelerim 😍💕
Meltemmm SedanurAydnAta bende kizz hissediyorum esimde 11.4 olduk biz karnim çikti yuruyus yapiyorum 1 gun arayla duzenli sanirim cok kilo alcam çok çirkinlestim dogum lekeleri basladi hep yuzumde
SedanurAydnAta Meltemmm hissetmek yetmiyormuş canım 😂😂😂 %80 erkek dedi doktor pipiyi gördük ama 3 hafta sonra kesin belli olacak 🙈💙💙
Ltfiyerkc Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallah kasım anneleri 💕💕 bide ben 2 li test filan yaptırmadım fikrinizi almak isterim benim gibi yaptırmak istemeyen ve yaptırmayan varmı 🤔🤔
Moms Ltfiyerkc bende başka istemiyo gibiiydim nede olsa sonuç ne olursa olsun aldırmıycaktım ama yaptırdım ve şimdi içim birazda olsa rahat 🙂🤗
SedanurAydnAta Ltfiyerkc bende yaptırmadım canım doktorumda isteğime bıraktı zaten %100 sonuç vermiyormuş ne olursa olsun her türlü bizim evladımız. Ve çıksa bile tedavisi yok benim için farketmez dedim en son detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum sadece 🤰🏻🤗