ardengunes Melikerhan yaaa😇 aminnnn inşallah canım benim nerde varsa🙏 masallah evlatlarimiza Rabbim bizlere bağışlasin 🙏😍
SedanurAydnAta ardengunes ayyy çok şanslısın benimde 13 haftalık olacak yarın gidicem inşallah söyler 🤗💃
Aysehatun Birgulbasegmez2 ultrasonu baz alıyor ama bazen bu farklad kapanabiliyormuş bizim çok sukur hep ilerde Rabbim hepimizin gönlüme göre versin inşallah yarın güzel haberlerini bekliyorum 😇👍🏻🐣
Birgulbasegmez2 Aysehatun canım Allah razı olsun yarın haber vereceğim inş hayırlı haberlerle gelirim 😊
AiA Merhaba, 16+4 haftalığım cinsiyeti dün öğrendim oğluşum olacak 😊 artık hazırlıklara başlayabilirim 😇
Sarajevo Rasev yaa 🙈🙈 bende 14 +4 günlül hamileyim ama yurt dışında yaşadığım için cinsiyet hakknda doktormla kesin konuşamadm ben sormadıkça o da birşey söylemiyor zaten türkiyyee gelmeme henüz bir ay var kesim olarak ne zaman cnsiyet belli oluyomuş acaba 😍
Rasev Sarajevo cinsiyyeti 17haftada daha dogru soyluyolar bende soylediler hickimseye soylemedim ama emin olmak için 18haftayi bekliyorum