PolatSevda Kızlar cinsiyetleri öğrendinizmi hareketlerini hisseden varmı aranızda benim 2.gebelik yarın 17oluyoruz ama daha hiç hissedemedim
Merveaydinnil PolatSevda 15+6 yim 13. Haftada cinsiyetini ogrendik erkek cok net gösterdi.Hareketlerini hic hissedemedim bende 20. Haftadan sonra hissetmeye baslarsin diyorlar
Msydn6 PolatSevda bende 16+4 üm benimde ikinci gebeliğim bende çok ufak ufak birkaç kere hissettim içimden böyle kılırdanma gibi tam olarak biraz daha var galiba cinsiyete gelince ben hala öğrenemedim yaaaa malaesef 🙄🥺😓🤷🏻♀️Çok merak ediyorum her seferinde göstermiyo
Zehraerdgn PolatSevda sali günü ögrendik bizde erkek💙 13. Haftamda %70 kiz dedi doktorum ama erkekmis bariz bir sekilde gorduk😂 bu sabah sol tarafimda cok.hafif bir seyirme hissettim ama ilk gebeligim baska bisimi bebekmi bilemiyorum
Erdem21 PolatSevda 16ya gün sayıyoruz.15+2ama ultrasyonda 15+4 tür. 13 haftada kemik yapısına göre%90 erkek dedi ama bu haftada belli olmaz dedi bugün gittim. Erkek dedi. Bir kızım var şükürler olsun iki meyveden verdi.
Msydn6 PolatSevda Ay Allah mı söyletti acaba inşallah varya eşimde bende çok kız istiyoruz zaten 🥰🤲🏼 Bi tane oğluşumuz var bunun kız olmasını çok istiyorum bakalım hayırlısı sağlıklısı
Senaninmasali İkili testte ve aynı gün başka doktora muayene de ıkısıde kız gibi dedıler 12. Haftamda suan 16. Hafta cumartesı kontrolumuz var çok heyecanlıyım🥰
Htcemr20 Bizde 16 haftalığız bu ctesi cinsiyet öğrenmeye gidecektik korona oldum 2 hafta daha beklicez mecbur🤦🏻♀️😔
Gzlgzl Zehraerdgn kız degısmez derler bide dimi maşallah benımde yüzde olarak kıza yakınım dedi 12h da bakalım
PolatSevda Msydn6 bende aynen öyle oğlum var kızım olsun istiyorum gönlümden geçen kız yinede Rabbim hayırlısını nasip etsiin bi kez kız dedi sonra erkek hala bi daha değişir die bekliyorum 🤭
Htcmhr Bizde 16+2 yiz bizimde cinsyetimiz erkek ama kalbinde parlaklık olduğunu söyledi biraz canımız sıkıldı.hareketlerini çok az hissediyorum PolatSevda
Htcmhr Tek başına bi sıkıntı ifade etmiyormuş . gebeliğin ilerleyen süreçlerinde kayboladabiliyor.insalh detaylı ultrasona girdiğimizde gelişimi iyidir