Esmaq38y Bir gün Hz. Musa ya bir kadın gelir der ki ya Musa bizim çocuğumuz olmuyor Allaha a sorar mısın bizim ne zaman çocuğumuz olacak. Hz Musa peygamber Allaha sorar. Allah onlara çocuk vermeyeceğini söyler. Musa peygamberde o kadına böyle söyler ve kadın gider. Aradan yıllar geçer o kadın kucağında çocuğuyla gelir derki Ey Musa bu bizim çocuğumuz sen olmayacağını söylemiştin der. Musa peygamber merak eder. hemen Allaha yönelip sorar. Allah der ki evet onlara çocuk vermeyecektim vermeyeceğimi bildikleri halde onlar ümitlerini hiç kesmediler ve hergün inançla samimiyet ile bana gözyaşı içinde dua ettiler bende onlara evlat nasip ettim der…
Evladın varlığı da yokluğu da bir imtihandır bunu unutmayın. Evlat Peygamber bile ağlatmıştır. Daha herşeyin yolun çok başındasınız.. Kendinizi strese sokmak yerine bol bol duaya yönelin namaza yönelin. Huzur huzuru verenin huzurunda bulunur.
İnanıyorum ki er ya da geç olacak inşallah. Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın. Lütfen yanlış anlamayın amacım size din öğretmek şu bu değil sadece kendinizi stres altında hissetmemeniz için farklı bir bakış açısı ile yaklaşmak istedim. Derdin kimden geldiğini bilirseniz dermanı bulmak da hiç zor olmayacaktır. Hayırlı günler dilerim( bu mesajımı az önce yanlış posta atmışım İnternetim gidip gelmişti ve alakasız bir posta atmışım sayenizde böyle bir anım oldu belirtmek istedim 😊😘)