Rzgrn Merhaba hanımlar Şanlıurfa’da önerebileceginiz bir kadın doğum doktoru var mı ? giden, memnun olan? 32. Haftadayım hala birinde karar kılamadım 😖
busbusbus10 Rzgrn ben Esra Ünal’a gidiyorum çok iyi birisi ve girip çıktığım zaman aklımda hiç soru işareti kalmıyor ve çok çok ilgili anlayışlı bi doktor kesinlikle öneriyorum
Rzgrn Buglem_Durum1 Gülnur çiftçi, Esra Ünal, Kenan gengeç, cuma teker bu doktorlara muayene oldum ama uzun zamandır memlektim izmirdeydim yeni döndüm doğumumda burada olacak o yüzden artık birini büküp devam etmeliyim
Rzgrn Deletedmom9 evet bu doktoru duymuştum ama hiç muayene olmadım zamanım kısıtlı oldugu için artık deneme yanılma da yapmak istemiyorum o yüzden giden hanımlara sormak istedim tesekkür ederim ilgilenmesi nasıl
Buglem_Durum1 Rzgrn bende 32.haftaya kadar imran hanıma gittim daha sonra bülent sezgine geçtim şimdi 38.haftadayım Allah nasip ederse haftaya memlekette doğumum olacak Şunu söyleyebilirim imran hanım çok ilgili seni rahatlatan bi doktor 32. Haftaya kadar da bi problemimiz yoktu ama 32.haftada bebeğimde ventrikül genişlemesi gördü ve beni çok strese soktu illa perinatolojiye git dedi anne karnında herhangi bisey yapılıyormuş gitmesem takip etseniz dedim yine de git diye ısrar etti daha sonra bülent sezgine gittim bu haftaya kadar bi genişleme olmadı o da herhangi bi sorun olmaz diye içimi rahatlattı yani imran hanımla boyle bi sorunumuz oldu ama yine de bende onu tavsiye ederim biraz uzun oldu ama detaylıca anlatmak istedim
Deletedmom9 Rzgrn Gayet güzel herşeyiyle ilgileniyor çok sık gel de demiyor sıcak kankı ben gayet memnunum en azından soğuk bir bayan değil
yasemin333 Rzgrn imran ayhanı önermiyorum suratsız bir doktor arkadaşım ona gidiyordu ikili testte ensesi kalın dedi gereksiz strese soktu yanlış ölçmüş oysaki hiçbir sorun çıkmadı.Sezaryeni de iyi değilmiş eli ağırmış arkadaşımın baya kötü olmuştu doğum sonrası
Rzgrn busbusbus10 ilk zamanlarımda klinikteyken gitmiştim dediğiniz gibi kibar bir bayan ama en son gittiğimde fitil vermişti ilk aylarım diyeben fitil bir sıkıntı çıkarır mı diye endişeliyim demiştim belki kötü niyetle değil ama onu ben düşünürüm sen düşünme dedi. Tabiki düşünücem bir sıkıntı olsa ben üzülecem açıkçası bu sözünden sonra gitmek istemedim bir daha arkadaşım da gidiyor çok memnun o
Buglem_Durum1 Buglem_Durum1 bi de metrolifedaki doktorları denemişsiniz orda tuna akçal var onu da çok öneriyorlar
Turkuazblog Buglem_Durum1 şuan bu rahatsızlığınız ne durumda acaba ventrikül genişlik ben de 32.haftamda böyle bi sorunla karşılaştım şuan 33.haftamdayım kontrole gidene kadar çok korkuyorum
Beysa Bende Tuna Akçal a gidiyorum Metrolife da. Memnunum bir sıkıntı olmazsa doğumda da onunla olacağım
busbusbus10 Rzgrn eğer bir sefer negatiflik hissettiysen tekrar ısınmak zor oluyor sen bilirsin tatbiki ama iyi bir hekim ben memnunum ne zaman arasam mesaj atsam iletişim kurabiliyorum 😇
Rzgrn Mehmet ağara giden var mı peki ona mı gitsem diyorum ama özel klinik olduğu için doğum sonrası heyet rapor falan sıkıntı olur mu bileniniz var mı acaba
Buglem_Durum1 Turkuazblog şu an 38+4teyim hala 9 mm imran hanım 10.2 ölçmüştü ondan sonra ölçülenler 9.3 9.5 civarı çıktı sınırı da 10 mm düşmedi ama yukselmedikten sonra bi sorun olmaz diyo doktorum yükselmesin diye de sürekli dua ediyorum
Turkuazblog Buglem_Durum1 ben de sizin gibi 8,2-9mm ölçüldü çok endişeliyim inşallah büyümez sağlıkla gelir yavrularımız .kontrolüme 10gün kaldı