Ayseguldemir bigunanneolucak sen çatlamadan itibaren sayıyorsun dimi ben yumurtlamadan itibaren saydım. Çatlamadan itibaren mi saymak gerekiyor ?
bigunanneolucak Ayseguldemir benim çatlamadan itibaren saymamın sebebi. Ben sadece çatlamada değerlendirebildim
Mceylanmz Ayseguldemir bende yumurtlamadan sonra yapmıştım erken yapmışım diye çıkmadı adete 1 güzel kala yaptım tekrar hamilelik o zaman çıktı
Ayseguldemir bigunanneolucak belli olmaz biraz daha bekleyelim bakalım. Belirtilerin duruyor mu daha ?
Mceylanmz Ayseguldemir hayır canım bu yumurtlama gününü tespit ediyor ve yumurtlama gününü bulunca o zaman sende o günü eşinle değerlendiriyorsun Rabbim verirse inşallah bebeğin oluyor
Herbisey Ayseguldemir ben tam 10. Gun yaptım çıkmadı erken gebelik testinde 2 gün sonra yaptım normal testte silik cıktı ve kan değerimde de pozitifi gördüm canim
Herbisey Ayseguldemir evet canım gerçekten öyle oldu hatta çok üzülmüştüm çıkmadı diye sonra bende çok şaşırdım 1 gün bile çok önemli sonuçlar arasındaki fark için bunu anladim
Ayseguldemir Herbisey hayırlı olsun çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına al inşallah 😍 peki yumurtlama öncesini ve sonrasını da değerlendirmiş miydiniz ?
gulapikk Ayseguldemir çıkmayabilir benim ki ilk adetim geciktiği günde bile çıkmamıştı adetimin 3. Günü olması gereken zamanda yaptığımda çıkmıştı o bile silik çizgiydi sen bekle adet gününü 🥰
Ayseguldemir gulapikk hayırlı olsun inşallah benim de öyle olur 🥰 yumurtlama takibi yapmış mıydın peki ?