• DoğumGebelik
  • 40+0 Doğuramıyoruum tecrübeli anneler bakarmısınız 😂

Hilalkllllc 😂😂😂 hurma,squat,yürüyüş,plates yapmadığım kalmadı ama benim zilli kız gelmek istemiyo içerisi rahat geldi galiba 😂

Meri-15 ay evet benimdee , birde kızlar erken gelir derler benimde kız ama cok memnun 😀 😅😅

Hilalkllllc bnmde 39+2 hc bi belrtm yok persmbe gnu 40 oluyrz dktr suni sancyla basltick bzide kendisi gelmzse egr :))) kizlarimz nazli cikti hep

Bnmde 40+1 bugün hiçbir belirti yok önümüzdeki hafta yatış verilcek.

Meri-15 maalesef yok nişanda gelmedi, bekliyoruzz pArtesıye randevu aldım bende bakalım sen nabtın☺️

Mrv24orn bizimki 41 i bekleyelim dedi demek her doktor farklı canım, nabalım bekliycezzz

NesrinDefnebebek kanala inmemiş inmez de dedi yarın sezeryan olucam normale kendimi hazırlamıştım ama nasip artık

Meri-15 özele mi gidiyordun sen canım, devlete gidiyorum ben kanala indi yada inmedi demedi. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah

Hilalkllllc özele gidiyorum canım ama iki kere muayenede açılma var ama kanala inmiyo geri gidiyo bebek ve de irileşmiş iyice zor girmesi bu saatten sonra dedi zaten bi hafta önden gidiyodu hayırlısı nasip artık☺️ Allah herkesin bebeğini sağlıcakla ellerine kavuştursun 🤲🏻

Meri-15 amin canım aynen hayırlısı hakkımızda hayırlısı olsun artık