Ohaezgi İyi geceler anne adaylarııı💕 Benim doğumuma 3 ay kaldı ve çok fazla doğum korkusu yaşıyorum🤷🏻♀️ Sizlerde bu durumlardan geçtiniz mi? Benimle paylaşırsanız sevinirim kendimi rahatlatamıyorum🤦🏻♀️
FatmaSagir Ohaezgi benim 40 gün kaldı halen bi korkum yok çok şükür sadece heycanlı gibi tarif edemediğim mutluluk dolu bi duygu içerisindeyim korkmayın allah gücünü kuvvetini verecektir dua edin yeterli
MiniKaya Ohaezgi kendimi bildim bileli hep derdim ben kesinlikle normal doğuramam hep korkardm hamile kaldm yine aynı düşüncedeydim bundan 8 hafta önce falan şiddetli böbrek ağrısı çektm ve parol harici birşey kullanamadm yaklaşık 1 -1 buçuk hafta çektim sonra bana bir güç geldi 1 hafta ilaçsız o ağrıyı çektiysem en fazla 24 saat süren bir ağrıyıda çekebilirim evladım için yeterki sağlıkla sıhatle kucağıma alayım 14 gün kaldı şuan hiç korku yok artk gelsin istiyorm ☺️
Adabuket Ohaezgi vallaha benim doğumuna 13 gün kaldı bende çok korkuyorum ama sonra düşünüyorum çok kötü bişey olsa 1 i 2 yi hatta daha fazlasını yapanlar birdaha yapmazdı sonra rahatlıyorum Allah’ım sağlıkla gelsin herkesin bebişi 😍😍
Durukusunannesi Ohaezgi benim de 33 günüm kaldı işin garibi hiç korkum yok kesin çok zor geçicek ya 🤦🏻♀️
Mary06 Benim de 3 ay kaldı, ben de çok korkuyorum. Normal doğum istiyorum inş ama … kesik mesik korkuyorum. Parmağım kesilip kanasa fena olan bir insanım, doğuma nasıl dayanıcam bilmiyorum
Ohaezgi Mary06 al benden de o kadar canım🤷🏻♀️ O yüzden genel anestezi düşünüyorum tabi doktorumla daha konuşmadık. Herşeyi uyuyarak atlatmak istiyorum ama bununda sonrası acılı😢
Nursahcan Korkma cnaım rabbım yardım edıyor ben 37 haftalık olduk oğluşumla ve içim garıp bi sekılde rahat hanı tek düşündüğüm oğljma kavusucak olmam o an agrıyı cekıcem o an canım acıcak sonra bi bakıcam doktorun elinde oğlum o sahneyı düşünüyorum kendımı rahatlatıyorum ve kişiden kişiye doğum degısıyor gecen ay arkadaskm doğurdu aksam beraber yeöek yedık sanah suyu geldı öğlen doğurdu ne ara oldu anlamdım agrı sızı hıcbır sey olmamıs mesala
Ohaezgi Nursahcan allah bizede öyle doğumlar nasip etsin inşallah, arkadaşın hangi yolla doğurdu canım??
Nursahcan Ohaezgi inşallah cnaım valla o normal dogum yaptı devlette gitti aynı gün benimde kontrlum vardk saat 13,50 de 11 de hastaneye gitti ben kontrle girdim cıktım baktım ki doğurmus bekleme salonundakı tv de ismi yazıypr sok oldum darısı bize o kadr rahat dogurdu ki ama sey diyor doktoru iyi dinle mesala ıkın dedıgımde ıkın ne dersenonu yap cok sıkma kendını dıyor zaten doktor hemsıre senı yonlendırıyor sadce dınle yapılması gerekenı o söyluyor dıyor
Nursah07 İnanın doğurduktan sonra hiç bir acı kalmıyor öyle yaratılmışız ki ne kadar acı çeksekte unutabiliyoruz ☺️
Ebru-1990 İlk gebeliğimde bende çok korkuyordum bu çok doğal :) çevremdeki olumsuz yorumlar korkutanlar mutsuz etmek için çabalayanlar da cabası 😁doktorum normal doğuramazsın riskli çatın çok dar dedi sezeryan deyince beni kesecekler korkusu sardı nefes alamıyordum bu bebek bi şekilde içimden çıkacak el mahkum 😁sonra ben doktorumu utandırarak normal doğurdum bu bebeğimin ve bedenimin bize süpriziydi ☺️3 saat sancı çektim okadar çok korkuyordumki bu bebek ordan nasıl çıkacak anne ben dayanamıyorum kurtar diye bagırmışım çoğunu hatırlamıyorum😂 okdar korkutmuşlardı ki acıdan değil korkudan bağırdım ağladım ama sonuç mis 🙏🏻 2. Doğumumda ben dayanırım bebeğime bişey olmasın dedim nefes aldım ve dua okudum erken doğum yapıyordum 35 haftalıktı bu arada 2 doğum arası 17 ay sence korkulacak dayanılmayacak bişey olsa 10 ay sonra tekrar hamile kalmayı göze alabilir miydim? Şimdi 3.bebeğime 22 haftalık hamileyim o sancıları çekmek o güzel anı yaşamak için gün sayıyorum☺️Rabbim tüm hamileleri bebeğine sağ Salim kavuştursun normal sezeryan farketmez sağlıklı güzel doğumlar olsun🙏🏻Korkmak yerine heyecanlan sen Allah’ın izniyle bir mucize gerçekleştiriceksin🙏🏻
Ohaezgi Ebru-1990 amin inşallah allh herkesin bebeğini sağ salim kavuştursun canımm içim ferahladı sizin yazılarınızı okuyunca💕🧿
Prensannnemm Benim de 17 gün kaldı insAllah bende korkuyorum Allah’ım hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza nasip etsin yavrularımızi 🥰🤲