sevimlieyuboglu61 Herbisey o zaman muhtemelen daha 4 hafta tam olmamıştır bile 😍 sağlıkla büyüsün İnşallah
Herbisey Yenigebe9 yaaa gerçekten mi demek ki çok da düşük değilmiş benimki teşekkür ederim umut oluyosunuz ☺
halitefe Herbisey yaa çok tebrik ederim iki günde bir yine kan verin bir iki defa en az yüzde artmış olması lazım🤗🤗
Senaesmer babysevgi benim 8. Günde 2.86 cıktı acaba 12. Günde yükselme olur mu acaba tüp bebek 3. Gun embriyosu
babysevgi Senaesmer yani varsa eğer ztn 12 saat sonra bıle yukselıyor . Var yok diyemeyız baktırmanzda fayda var
Sibelesn Günaydın merhaba kızlar benim beta hcg sonucum 1438 di neden bu kadar yüksektir sizce tahminime göre Bugün itibariyle 8. Haftaya girdim ama yükseklik kafamı karıştırdı net olarak çarşamba günü doktora gideceğim ikiz gebelik olabilir mi ?
Damlae16 Sibelesn bizim beta şuan bile sizinkinin 3-4 katı kadar çok ve biz daha 4+5 teyiz ikizlik o durumla anlaşılmaz canım inşallah kalbinden geçen olur ama doktor bir iki haftaya kadar çift kese de görebilir ancak öyle kesinlestirirsin kontrollerinde sor yine doktoruna
Senaesmer babysevgi inşallah vardır 5 gün sonra test verdim inşallah vardır Allahım inşallah hanımladır bebeklerim inşallah yükselmiştir sağlıklıdır