Alfabeta Snszasla evett cogu bitti azı kaldı bakalım. Hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah🥰🌸
Camurcu Nurrrrrrg ben de korku var biraz şimdiye kadar güzeldi ama ben doğumdan biraz korkuyor gibiyim 😊
Nurrrrrrg Camurcu bende aynı durumdayım canım tüm duygular bir arada rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
minikcasper G19- bence güzel kullanım açısından zaten görüntü olarakta hoş duruyor. Park yataklar kaba duruyor. Tabi herkesin düşüncesi farklı.
alenrenas1 Elidamla35 benimde 28+2 odası bebek arabası ve kendime alacagım pijamalar iç çamasırları dısında herseyi tamam inşallah hayırlısıyla doğsunlarda 😅
G19- Haftadayım bazen hareket etmediğin de tedirgin oluyorum bişey mi oldu acaba diye acaba içgüdüsel olarak mı panik yapıyorum bilmiyorum sanki bişey olmuş gibi korkuyorum sizlerde de oluyor mu bu durum
Snszasla G19- bende de oluyor hemen dürtmeye başlıyorum 😊 bende 31+4 üm ama insan endişe ediyor tabi yüksek ihtimal ile uyuyorlar ama işte bizim içimiz rahat etmiyor
G19- Snszasla aynen bi süre hareket etmese içime bi korku düşüyor ama bi süre tepinmeyr başlayınca hepsini unutuyorum annelik çok güzel bi duyguymuş😍
Snszasla G19- evet gerçekten çok güzel bi duygu insan başına gelmeyince anlamıyormuş bu gerçekten doğru rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰🤲🏻
haziranin25i Elidamla35 iyiyiz valla sizi sormalı bizde 29+2 deyiz tüm hazırlıklar tamam bizde sizde durumlar nasıl? Birtek mobilyalar aralığın başında gelecek sonra heyecanlı bir bekleyiş 🐣💜
Melikeakkc ESMAARAS yıkadım az bişey kalmıştı onları da bugün yıkadım. Herşeyi yıkadım ütüledim bi hastane çantam kaldı onu da 33-34 gibi hazırlayacağım.
Selin2 Elidamla35 bizde 29 olduk yata yata gidiyor cok şükür ☺️😅 insallah bebeğimize sağ salim kavuşuruz ❣️🙏🏻