cigdemoktav Tugcngz çok tşk ederim amin inşallah 🙏❤️Sizlerede nasip olur inşallah özel bişey çok yapmadım biraz yürüyüş hepsi o kadar ama pilates topu kullanmanızı öneriririm.
Tugcngz cigdemoktav havalar sogudugu icin yürüyüş yapamıyorum ewde hep hareket halşndeyim plates topuyla spor yapıyorum squat yapıyorum hurma yiyorum ada cayı iciyorum bakalm nasip artık bekliyorum 🤲
Ayyli cigdemoktav gozun aydin ☺️ erken dogum bekliyormuydun yani kontrollerinse doktorun belirtmismiydi erken gelebilir bebis diye
cigdemoktav Ayyli teşekkür ederim 😊 doktorum erken gelebilir ama sorunun yok gelişimini tamamladı zaten sorun olmaz dedi 36 da geldi 🙈
Nursah07 cigdemoktav yaa çok güzel çok sevindim benim dikişim çok oldu ıkınmakta zorlandım bebek bi türlü inmedi😃😃
pptya01 cigdemoktav epidural olunca nasıl ıkınılıyor nasıl hissettiniz ıkındığınızı. Allah bağışlasın evladınızı
cigdemoktav pptya01 teşekkür ederim çok mersi.açılmam on cm tamamlanınca bebeğin kafası gözükmüş tabi doktor ıkın deyince ıkındım yani doktor yönlendirdi beni .ebede karnıma bastı bebek kolay çıksın diye inanın ıkınmak zor değil kabız olunca ıkınırsınız ya doktorum aynı öyle tarif etmişti sadece bastırmasalar daha iyi olurdu 🙈
Mom092 cigdemoktav Tam bir prenses doğum olmus 🙈 MasAllaaah ne kadar guzelll bende düşünüyorum epidural☺️ Sag salim büyütün yavrunuzuu 🥰 Gözünüz Aydın olsunn
dilara92 cigdemoktav gözünüz aydın saglıkla büyüsün inşallah🤲 Öncesinde çatı muayenesi olmuş muydunuz,orda açıklıgınız çıkmış mıydı? Bir de bebeginiz kanala ne zaman girmişti :)
cigdemoktav dilara92 pztsi çatı muayenesi olacaktım kontrolüm vardı sezaryen mı normal Doğum mu olacak diye doktorum karar verecekti ama sancım önce başlayınca işler değişti .evde üç cm açılmış bile , bebek kanala önceden girmişti yani ters dönmüştü
Zeyyno_ cigdemoktav Maşallah ne güzel çabucak sizi bekletmeden gelmiş miniğiniz Sağlıcakla büyütün İnşallah 🥰 İlk doğumunuz mu🤗 dikişleriniz var mı?
Yasom Maşallah çok güzel bi doğum olmuş darısı başıma inşşş bende biraz korkuyorum ama hayırlısı artık😊😍🙏
cigdemoktav Yasom teşekkür ederim çok mersi sakın korkmayın çünkü benden çok korkan biri olamazdı doğumdan ,ama o an o kadar değişik bir insan oluyor sunuz ki anlatamam, doğumu hemen yaşayıp kavuşmak istiyorsun ❤️
Zeyyno_ cigdemoktav Ayy bende korkuyorum yaklaştıkça ilk doğumum ilk olduğu için çok zorlanırsın diolar Ben dayanamam diye felan korkuyorum acısına felan açıkçası sonrasında ağrı hissetsemde aldırmam yani Rabbim kolay doğum nasip eder İnşallah 🤲🤲🤲