Pnark Betul_sn öyle anlamadım bende bulantım vardı ama bu kadar değildi bişey yiyemez oldum istifar etmektende nefret ediyorum onun için kötü oluyorum 😟
Gul2127 Bende 14 haftalığım ancak sol kasığımda batma oluyor bıçak saplar gibi ara ara bel ağrısı benim mi anormal acaba ilk gebeliğim bide
Betul_sn Gul2127 kasik ağrıları normal diyorlar büyüdüğü için baskı yapabiliyor diye duydum ama çok şiddetli ise doktora gitmelisin
ikiponcik_annesi tulay_asya67 yaa gerçektende öyle ben ilk gebeliğimde hiç bişey anlamadım bunda sürünüyorum resmen koku hassasiyeti mide bulantısı kokulardan nefret ettiğim gibi doyasıya yemek yemeyi çookk özledim 😞😕
oznurduman Benim cinsiyet için kız dedi ama tam göremedim dedi 14 haftayım ama büyük ihtimalle kız mı olur ki
Gzlgzl oznurduman banada öyle dedi kıza daha yakınım yok ya erkekte olabılır yok yok kız gibi dedi bakalım hayırlısı
neslikr Betul_sn benim çokkk şikayetlerim oldu çok zor günler geçirdim. Belirti olmadan da gecebiliyo hamilelik evlatlarımız iyi olsun yeterkii 😍 mide bulantısına da kabuklu limon iyi gelmişti benim
Gzlgzl oznurduman bende çıkıntı bar aaa bır dk erkekte olabılır dedı sonra yok ya kıza yakınım dedi kaldım arafta bakalım
Denizzz88 Betul_sn çok normal bende 15.haftaya girdim bugün bu zamana kadar ne bulantı ne ağrı hiçbirşeyim olmadı sadece 5-6 haftalıkken kasık ağrım oluyordu biraz o kadar
Betul_sn Denizzz88 teşekkür ederim benimde geçti çok şükür bulantım falan bı belirti olmayınca tedirgin oldum