PnRTurK53 Almira89 hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bide biz öğrenseydik eyiydi 😇
Rasev 14+4😍cinsiyyetini 12haftada oyrendim hiçkimseyede soylemedim😁 ama emin olmak için 17haftayi bekliyorum
Sedda Bizde bugün tam 13 hafta olduk ama cinsiyetimiz hala belki degil. Ikili testimizde bebiş dönmediği için yapamadık yarını bekliyoruz heycanla 💕 ıns 20 kasıma kucagimizda olucak 😍
MetehaninAnnesi 12+3 ama doktor söylemedi bilmiyorum belkide emin olmak istedi. Ama dün gördüm bebeğimi el salladı o an gözümün önünden gitmiyor❤
Cerenora 11+6 haftalığız. Cinsiyetimiz belli değil. 28 inse 2 ki test yapılacak bakalım o zaman belki söyler.
Ltfiyerkc Merhabalar bende 14 haftalığım cinsiyet belli değil bi dahaki sefere inşallah sağlıcakla 🤗🤗😍
PnRTurK53 SaadetBayrak ay bende bugün çok hevesliydim ama benim doktorum için herkes demişti zaten 16. Hafta dolmadan söylemiyor kesinlikle diye ben yine de bir umut gittim ama yok demedi 😂 çok şükür ense kalınlığımız falan çok iyi çıktı sağlıkla gelsinlerde bekleriz bir ay daha ☺
Feyz-al Muezzarabiaertyudf al benden de o kadar tatlının t sini görmek istemıyorm .. Ama geçecek inşallah sabredelm. Herkes 16 dan sonra geçer diyor
Yunusm123 Feyz-al bende hiç tatlı girmek istemiyorum ama çok şükür bulantim falan hiç olmadı çok rahat geçiyor şimdilik sadece sabahları kahvaltı yapamıyorum o kadar