Kimyon Tahlil sonuçlarımız e nabız a ne zaman düşüyor? Sabah verdiğim tahlil sonuçları hala düşmedi. ( pazartesi verdiğim testler 15 de düştü)
MinikMucizeninAnnesi Kimyon Özel hastane ise bazı özel testler düşmüyormuş bana öyle söylemişti hastanede bilgi işlemdeki bayan 😊
Aysenurceb Kimyon bende sabah verdim daha cıkmadı e nabızda. Yarın öğleden sonra gidicem doktoruma o zamana kadar düşer umarım
Yasemin301 Kimyon Benim gittigim hastane de gunler sonra dusuyor devlette sanirim daha erken dusuyor, hastaneye gore degisiyor
058elf Kimyon doktorun keyfine bağlı biraz da devlet hastanesinde hemen düşüyo, ama sağlık ocağı ya da bazı özel hastanelerde doktorlar sisteme ne zaman girerse canım
Kimyon Teşekkürler arkadaşlar sağlık ocağında verdim kanı. daha önce verdiğim sonuçlarında bazıları girildi bazıları girilmesi. Merak ettim tşk ederim
Aysenurceb Gzlgzl ilk testim idrardı ama adet olmadan 10 gün önce yapmıştım erken yaptığım söylenmiştiii şuan bugün adet olmam lazım geçikmedi bugün günüm . dün verdim kanı olsaydı gözükmezmiydi
Aysenurceb Elbet-birgun-kavusacagiz yok bugündü adet olma günüm . Dün kanı verdm bugün cıktı sonuçlar