Cnsuyakan Prensesimm41 35+6 yiz bizimde sezaryan Aralık 1 gibi dedi doktorum haftaya kesin gün vericek yaklaştıkça korkuyorum aslında 😊
Prensesimm41 Raziyeeebozdag haftayı 37 38 de konuşuruz dedi doktorum sizin kaçıncı haftada alıcak doğuma
esrAlp Selin59 benim de öyleydi sancılarım başlamış öne çekti sezeryanı ilk oğlumda hiç sanvım olmamıştı
Prensesimm41 minikbebeklerim ay ne güzel çok az kalmış sizinse Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah
Lina44 minikbebeklerim Benim de 36 haftalık oldu 27 kasima gün verdi. Sizin bebek kilosu ne kadar acaba erken vermiş sanki
Edizinannesii Prensesimm41 36+3 olduk bugün kontrolümüz vardı yine 3 hafta önden gidiyoruz ama doktorum 4 kiloya kadar doğurursun sıkıntı olmaz dedi😂 normalde bugün olan çatı muayenesini haftaya aldi🤷♀️
esrAlp Edizinannesii evet aynıyız biz benimde üç hafta önden gidiyor ama ikinci doğumum kısmetse sezeryan olacak sancılarım başl sol haftaya alabilirim bile dedi
Raziyeeebozdag Prensesimm41 5 Aralık 39 haftalık alacaktı ama haftaya Perşembe randevum var bakalım ne diyecek net belli olur