Ceylin33- tunc34 evet bizde son 27 olduk 😊 36+3 te olmuş olacağım çatı muayenesini bende 34+3 te gittiğimde 2 hafta sonra gel çatı muayenesi yapacağım demişti
tunc34 Ceylin33- bende tam 37 de gideceğim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağlıkla gelsinde minisler 🙏🥰
Demetle Ceylin33- bizim son 21 gün ama ben çatı muayenesi olmadım ikinci gebeliğim ilkindede olmamıştım doğum günü bakmışlardı sadece 🤷♀️
Ceylin33- Demetle yaa ilk Doğum da mı normaldi. ikinci de bakmayabilirler ama ilkinde çatın müsait mi normal Doğuma diye bakmaları gerekir sanki 🤷🏻♀️
SalEz Ceylin33- Doktorum 2 haftaya doğurursun dedi bir de daha da bi heyecan yaptımm hayırlısıyla gelsin inşallah
Eliff66 Ceylin33- uygulamaya göre son 25 Ama sezeryan olacağım için 17 sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah alalhim 🤲👶❤
Ruya26 SalEz Çayı muayenesi oldum ben canım bi kaç gün önce hiç anlatılan kadar ağrılı olmadı.Doktor kendini kasma hafif ıkın dedi ve 2 sn de bakıp çekti.İlişki gibi düşün 🤷🏻♀️
Ceylin33- Ruya26 ben tüp bebekle hamile kaldım öncesinde de çok tedavi gördüğüm için çataldan vs korkmuyorum da çok ağrılı falan diyorlar ya insan geriliyor yine de 🤷🏻♀️🙄
Ruya26 Ceylin33- yok canım ben şahsen hiiç ağrı hissetmedim ☺️ Kendini rahat bırak inanki hiç bişiy yok vajinal ultrason gibi aynı