Ceylin33- Merhaba güzel annelerimiz uygulamaya göre son 28 günümüz var mı bizimle aynı günde olan çayı muayenesi oldunuz mu mesela normal Doğum mu sezaryen mi düşünüyorsunuz🥰
SalEz Ceylin33- Bizim son 28 günümüz heyecan doruklarda 🤗 haftaya çatı muayenesi olucam biraz korku var NST hafif sancım çıktı. Normal doğumdan çok korkuyorum aslında ilk sezeryan istiyordum ama nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin dedim ve bekliyoruzz🤩
Caglanuroney Ceylin33- ilk gebeligim sağlık sorunum olduğu için normal doğum riskli onun için doktorum tehlikeye atmak istemedi canım keşke normal doğum yapabilsem ama olsun bebeğim sağlıklı olsun da ☺️ sizin normal doğum mu sezeryan mi
Ceylin33- SalEz yaa çok güzel bende c.tesi çatı muayenesi olacağım ve nst ye gireceğim Doğum konusunda karar veremedim ama normal olsun istiyorum bi yandan bi yandan da korkuyorum 🙈🙈
Ruya26 SalEz Çayı muayenesi oldum ben canım bi kaç gün önce hiç anlatılan kadar ağrılı olmadı.Doktor kendini kasma hafif ıkın dedi ve 2 sn de bakıp çekti.İlişki gibi düşün 🤷🏻♀️
SalEz Ceylin33- Doktorum 2 haftaya doğurursun dedi bir de daha da bi heyecan yaptımm hayırlısıyla gelsin inşallah
Ceylin33- Mavigozluanne sizde korkuyor musunuz benim gibi Doğumdan bi de ilk bebeğimiz nasıl olacak me yapacağım diye telaşlanıyorum🙄
NeslihannK Ceylin33- bizimde son 31 gün 🥰 Son ana kadar bi sikinti cikmazsa normal dogum olucak insallah 💕
Meryemgundogdu2_ Ben de henüz çatı muayenesi olmadım sadece nst bağlandı normal çıktı sancı falan yoktu🙄 benimki normal doğum olarak gözüküyor şu an son dakika ne olur bilemem👀🤓
tunc34 Bizimde şuan saat 12 yi geçtiği son 27 🥰 normal doğum istiyorum inşallah olur 🤲 çatı muayenesini 37 de yapıyorlar sanırım ama benim doktorum öyle birseyden bahsetmedi hayırlısı 😊
Ceylin33- tunc34 evet bizde son 27 olduk 😊 36+3 te olmuş olacağım çatı muayenesini bende 34+3 te gittiğimde 2 hafta sonra gel çatı muayenesi yapacağım demişti
Ceylin33- Caglanuroney normal istediğimi söylemiştim başta dr uma ama vakit yaklaştıkça korkuyorum emin olamıyorum c.tesi çatı muayenesi var bakalım ne diyecek 😊