Selenngrr Yumurtlamadan 11 gün geçiyor bugün ve sabahtan beri kahverengi kanama akıntı var kan vermeye gittim 2.30 çıktı sizce yükselme ihtimali var mıdır yoksa sonuç negatif midir ?
MinikMucizeninAnnesi Selenngrr Benim adetim 2gün geciktikten sonra 1.91 çıkmıştı 9gün gecikme olunca tekrar yaptım ve 75 çıktı. Bi kaç gün sonra tekrarla kan testini derim 😇
Yandom Selenngrr bende bunu arıyordum şükür ya bende bugün kan testi yaptırdım beta 2.7 cıktı yükselir mi acaba 29,30 ekim yumurtlama 31 i çatlama gördüm benimde yumurtlamadan sonra ki 12.günüm bugün
Selenngrr bigunanneolucak sanki varmış gibi hissediyorum ya neden böyle oldu içim içime sığmıyor sanki oysaki sonuç negatif 🙈
Selenngrr MinikMucizeninAnnesi yaaa inşallah şuan öyle güzel bir haber verdin ki bana anlatamam içimde minicik micinik umut filizleri oluştu 😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aysenurceb MinikMucizeninAnnesi benım bugün adet günüm ama henüz olmadım dün kan verdim 1.20 çıktı acaba varmıdır bilmiyorum :(
MinikMucizeninAnnesi Selenngrr Allahtan ümidini kesme ben tam ümidimi kaybettiğim an öğrendim 😊 O gün yumurtalıklarıma baktırmaya gidecektim o amaçla gitmiştim hamile olduğumu öğrendim😅
bigunanneolucak Selenngrr ya dıyorum sana yükselir o dsha cok erken belki geç döllenme falandır :) bekle bi kaç gün sonra tekrar verirsin :)
Ozge2805 bigunanneolucak calciumoxalat misraerol Kızlar benimde en son regl tarihim 13 ekim 9 kasımda adet olmam gerekiyordu fakat olmadım 27,28 yumurtlama dönemini ve en uygun günler değerlendirdim 3 gün bugün maalesef adet olamadım … beta hcg 1.20 ne düşünüyorsunuz doktor bir hafta içinde olmazsan tekrar gel dedi
calciumoxalat Benimde 13. Gün 1.5 çıkmıştı canım, 3 gün sonra tekrar verdim 49 olmuş. İkiz gebeyim. Allah gönlüne göre versin inşallah
newmom_ calciumoxalat ben size bişey sormak istiyorum kaç haftalıkken öğrendiniz ikiz gebe olduğunuzu
Aysenurceb calciumoxalat adetiniz 13 gün geçiktimi benımde bugün adet günüm henüz olmadım dün kan verdim 1.20 çıktı benımdeee Sizin adınıza sevindim Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 💋
Selenngrr MinikMucizeninAnnesi sayenizde şuan daha enerjik ve daha umutluyum rabbim sizin gibi güzel günleri görmeyi nasip eder inşallah 🙏🏻😍
Yandom Selenngrr evet ya inşallah ben yarın tekrar kan testi vereceğim sonucu iyi veya kötü yazarım inş :)
Selenngrr misraerol çok teşekkür ederim biraz daha beklicem haklısın kahverengi akıntı falan olunca merak ettim dayanamadım ama şimdi daha da çok merak ediyorum 🙈