Homeless20 Canım anneler philips avent biberon alacağım cam mı pilastik mi alayım hangisi daha sağlıklı
Gamze0508 Homeless20 cam daha sağlıklı tabiki ama bazen bebeği doyururken yüzüne düşürme elinden kaydırma gibi kazalar yaşanabiliyormuş anne uyku sersemiyken vs bazı aksilikler olabiliyomş o yüzden ben plastik tercih edicem her ihtimale karşı 😊
Selin59 Homeless20 bende Philips avent aldım canım pp olanından.. cam diye sipariş verdim pp geldi yanlış okumuşum 😁 ama kullanıcam yapacak bir şey yok, avent en iyisi diye söylüyor uzmanlar
Homeless20 MinikMucizeninAnnesi evet sağlık konusunda cam ama gece falan verirken diye de plastik mantıklı :) birini cam birini plastik alsam ?
Homeless20 Gamze0508 ayy ben sakarım çocuğun suratına düşer kesin 😂 ama birini cam birini plastik alsam diyorum sence napayım ya çok kararsızım
Homeless20 Buseyvz ayy bende tam tersi düşündüm :) küçükken gece falan veririm diye. Tecrübesiz olmak zor :)
Buseyvz Homeless20 dediğiniz gibi tecrübesiz olmak kötü 😀 ben de büyüğünü kendi tutarken taşıyamaz düşürür diye plastik aldım 😀
Deleted5544 camlar cok ağır ben 2 kez kullanamadım insanın kolu ağrıyor plastikler cok daha kullanıslı bence
Buseyvz Homeless20 Avent in pp si yani plastik dediğimde sağlıklı rahatlıkla kullanabilirsiniz bence tabiki tercih meselesi güzel günlerde kullanalım yeter ki 🤗
Homeless20 Buseyvz tabikide öyle kuzum :) 125 lik plastik aldım 240 lık ta cam 😂 umarım kullanımı rahat olur :)