Acelyae Celikkader zentius D canım adı 😘 benim miğdemi çok bulandırıyor ilaçlar ama bu hiç şey yapmadı güzel canım al doktoruna sorarak
Celikkader Mahbuss bana da bugün coledan verdi dr . Kaç damla kullanıyorsun sen cnm ? Ekmeğe mi damlatıyorsun bir de ☺️🌸
Mahbuss Celikkader 2 damla kullanıyorum canım. Çok az suya damlatıp içiyorum ama ekmeğe damlatıp kullananlarda var 😊
Celikkader Gulsah91 bana da bugün coledan verdi . Kaç damla diye sormayı unuttum yazmamışlar . Sordum sağlık ocağına dönecekler sözde 🙈🙈
Aysegulozenc Celikkader 2 damla ekmeğe damlatın dedi doktorum ben pek damla sayısını ayarlayamıyorum 😅
Dicleztrk Celikkader Celikkader gynoferro kullanıyorum bende ama son iki gündür kaşıntım başladı ilacın yan etkilerinde yazıyor bu. Acaba bu şikayeti başka yaşayan oldu mu ?
Celikkader heyymomm o markayi biliyrm evet duymustum onlari karsilamiyor sanirim . Pek cok urunu var o Marka baya basarili 🙏🏻👍🏻👍🏻
deniiizz World aa bilmiyordum ben aslında venatura yada ocean kullanmak istiyordum araştırmıştım ama doktorum colledan yazınca buna devam edeyim dedim 😕 temiz içerikli ürün bulmak zor..
World deniiizz evet. İmom diye bir vitamin verdi doktorum onun içinde var dedikleri halde ben colledan kullandım ama eczacı kız dediki abla bu c grubu aslında riskli 😒
Celikkader World COLEDAN-D3 gerekli olmadıkça gebelik döneminde kullanılmamalıdır. yazıyor ve evet C kategorisinde imiş . Bnm perinatolog yani riskli gebelik uzmani da 2 damla kullanabilirsin dedi bugun bna sart degil dedi
World Celikkader zaten coledan normalde de 3 damla kullanılıyor sadece. C grubu olunca korktum açıkcası ben çok dikkat ederim d vitaminime ve sürekli düşer iğnesini ayrı damlasını ayrı kullanırım ama şuan bıraktım riske atamadım.