Celikkader 20+3 olduk gynoferro kullaniyordum bitti . Gunde2 tane kullan demisti demiri . Simdi Yenisini alacagim siz ne kullaniyorsunuz ?kansizlik cikmis sekerde var pekmez yiyemiyorum
Ebru2403 Celikkader bende de kansızlık var canım doktorum ilacımı günde 2 kereye çıkardı bi sabah bi akşam ismide ferro senol gibi.biseydi
Acelyae Celikkader valla canım bende de hafif kansızlık var doktorum feramat verdi sabah akşam artı birde d vitamini miğdemi bulandırmıyor diye çiğnenenlerden vitamin verdi şeker gibi hem kalsiyum hem d vitamini sabah akşam oda
Aynurr16 Celikkader bende demir için onu kullanıyorum günde iki kez yine düşük iğnede kullanıyorum üç günde bir d vitamini için devit3 kulanıyorum 9 damla
Acelyae Celikkader zentius D canım adı 😘 benim miğdemi çok bulandırıyor ilaçlar ama bu hiç şey yapmadı güzel canım al doktoruna sorarak
Ebru2403 Celikkader üzerinde ferro senol duodenal yazıyor sen doktoruna sormadan başka bir ilaç takviyesi yapma canim
Celikkader Ebru2403 bndeki farkli sanirim Evt yarin sbh gtcm saglik ocagina bugun ilac yazilmiyormus 🙈
Ebru2403 Celikkader evet bendede herkesin hamileliği bünyesi farklı en iyisini doktorlarımız bilip verirler bizler sadece kullanldiklarimizi söyleriz ama sen doktoruna göre hareket et bize göre değil canım 😊
Gulsah91 Celikkader Gyno ferro sanol kan ilacı aç karınla sabah alıyorum,colledan +d vitamini (günde beş damla suya damlatıyorum) bir de decavit multivitamin 🤗
Celikkader Gulsah91 bana da bugün coledan verdi . Kaç damla diye sormayı unuttum yazmamışlar . Sordum sağlık ocağına dönecekler sözde 🙈🙈
Mahbuss Celikkader demir hapı ferrum günde 2 kez demir eksikliği ve kansızlık var bendede D vitamini coledan d damla şeklinde 😊
Celikkader Mahbuss bana da bugün coledan verdi dr . Kaç damla kullanıyorsun sen cnm ? Ekmeğe mi damlatıyorsun bir de ☺️🌸