aylinsss Astadavistabeybi hergün sabah iki yumurta günün bir ögününde beş köfte büyüklüğünde et veya tavuk haftada iki gün balık birisi somon
OOKalp01 Astadavistabeybi sabahları güzel kahvaltı yaomaya çalışıyorum öyle yeşillik rokka yumurta zeytin peynir domates, öğlen tavuk et mantar yerim balık yemiyorum sadece akşamları da meyve kuruyemiş
Tugcekkkkk Astadavistabeybi canım protein deyince herkesin aklına et balık gelir. Ama ben haşlanmış nohut tan cips yapıyorum günde bir haşlanmış ya da 2 yağda yumurta, yeşil mercimekten salata yap ye. Bol bol yeşillik, haftada 1 kez köfte ya da et, bir kez tavuk, bir kez balık yemeye çalışıyorum.
Derenannecik45 Bişey sormak istiyorum avakado önerdiler neyle yiyim ya da nasıl bilen var mı kızlar ? Aldım ama bi defa annem püre yapmıştı unuttum 🙈
Ght Derenannecik45 ben dün yaptim küçük küçük doğradım zeytinyağı bol limon tuz ektim salata gibi yedim
Astadavistabeybi Derenannecik45 yumuşaksa avakado ben eziyorum biraz tuz sarımsak yoğurt güzel oluyor o şekilde veya sade de yiyebiliyorum kuzum
Nesli123 Derenannecik45 ben de ezip yoğurt az sarımsak tuz dereotu ekliyorum içine karıştırıyorum. Üzerine az zeytinyağı, kabızlık için de iyi oluyor 🥰
Astadavistabeybi OOKalp01 🌸🙏benimde iştahım açılsaydı ben 1 yumurta yiyorum ama zorla artık tiksinmeye başlayacağım
Ght Tavuk, et,her gün mutlaka 1 yumurta yiyorum canım haftada 1 bazen 2 balik,bakliyat tüketiyorum benim sistem böyle.
Astadavistabeybi Ght kendimi zorlayıp tavuk et yersem belki biraz daha kilosu düzelir ben bunlardan tiksindim birde iştahsızlaştım açıkçası
Hann Yumurta, avokado, mercimek, kuru fasulye türleri şeyler de protein kaynağıdır. Eşim bayadır low carb şeklinde beslendiği için bunlari tüketiyoruz. Her gün et yiyemiyorum, hele ki hamilelikte asla pişiremem kokudan😓
Astadavistabeybi Hann evet mercimek bulgur nohut fasülye çok iyiymiş açıkçası tavuktan da etmen de tiksindim 🤷🏻♀️
Astadavistabeybi Tugcekkkkk ben balık ve tavuk işini boşladım aslıdna bir süredir iştahsızlık yaşıyordum hala var zorla yiyorum 😔canım hep avut cubur çekiyor sanki
aylinsss Tugcekkkkk nohut fasulye mercimek yani baklagiller bitkisel protein kaynagı tabiki özellikle et yiyemeyenler için ama hepsi gaz yapıyor sindirimi zor malum gebeliktede sindirim sorunu çok oluyor😭
aylinsss Astadavistabeybi evet fırına veriyorum soslayıp patates ile falan 20 dak da pişiyor gayet güzel oluyor zaten vitamin degeri çok yüksek bir balık
OOKalp01 Astadavistabeybi benim 5-6haftalıkken tiksindim yumurtadan ara verfim bir kaç hafta sonra yiyebilidim sende yersin inşaAllah cnm yiyemezsen ç zorlama kendiliğinden geçiyor
Astadavistabeybi aylinsss sormayın bunların hepsi aşure de var bir kere yedim gazdan öldüm özellikle nohut
Tugcekkkkk aylinsss ben hiç gaz problemi yaşamadım şükür. Ama hiç sevmesem de günde 2 litre su içmeye ve iki kayısı tüketmeye çalışıyorum belki onlar fyda sağlamıştır.