Tugce1803 gkcy Ben sonradan geçtim Ali bey e şu an 31 haftalığım çok memnunum. Gece - gündüz, haftasonu falan farketmiyor hemen geri dönüyor.Ne zaman gitsem detaylı ultrason gibi inceliyor bebeğimi☺️
gkcy HuriyeAk bu aydın- izmir devlet ve özel hastanelerde 1-1.5 ay randevular iptalmış acil olmadıkca almıyolarmış randevu günü geleni arayıp bilgilendiriyorlarmış doğrumu acaba?
HuriyeAk _Mucizemmm_ hımm biliyorm canım çoğunuzla konuşuyoruz gün içinde ama hiç birinizi görmedik tabi 😊
Kbraozkn HuriyeAk _Mucizemmm_ Merhaba kızlar bende bugün engin beye randevu aldım da detaylı ultrason fyatı nekdr bilginiz varmı
HuriyeAk gkcy gözde hastanesinde böyle bişey yok devlettede sadece randevuları alıyorlar diye biliyorum bizim hastanede söyle bişey var bazen bütün randevular dolu oluyor doktor ameliyata gircek oluyor bazen randevusuz almıyorlar oda her zamn olmuyor
Tugce1803 Kbraozkn ben detaylı ultrasonu Alsancak-Dr Ergun Öziz Bey e yaptırdım sağlıkçı olduğum için 400 lira normal kişiler için 510 lira