Tugcetugce42 Edamutlu bana da takılmaz dedi çevremde hep doktor kontrolüm var 4 gün sonra olmazsa sorayım izin verirse alayım bir korse 😊 teşekkür ederim canım cevap verdiğin için
Aden23 sevval5481 çok teşekkür ediyorum tatlım. Katlanma yapmıyor dimi rahatsın. Kaç kiloyken kaç beden aldın kalıpları nasıl?
Ysmncylncpc sevval5481 çok teşekkür ederim canım ya. Yorumları da okudum baya iyiymiş. Sadece ne beden almam gerekiyor oku bilemiyorum.
sevval5481 Aden23 canım hamile kalmadan önceki bedenine göre al derim herkesin vücudu farklı ama hamilelikte aldıpın kiloya göre de değişir
Buketg13 sevval5481 canım baktım şimdi bende korseyeye de askılı askısız farkeder mi askısız olunca hareket ediyor mu korse
sevval5481 Buketg13 bem askılı aldım kol altındaki etleri çıkartmasın diye tavsiyem askılı briaz rahat edemezsiniz ama vücudun toparlanması öncelik
Aden23 sevval5481 34 bedendim şuan 40 beden olmuşumdur bence ilk hamileliğimde de 15 kilodan fazla almıştım hiç göbeğim kalmadı. Umarım bunda da kalmaz. Sezaryen yerlerini acıtır mı acaba o düşündürüyor beni.
Laila26 Aden23 canim ben Bakude yasiyorum burdan aldim. Ama baya arastirdim en iyi o dediler. Latexde var ama en iyi ann cherry dediler. Sadece bir kac gun cirt cirtli korse kullanicam sonra hemen simli
Aden23 Laila26 evet baktım bende şimdi gerçekten çok kaliteli duruyor ama TR de sipariş edecek yer yok sanırsam
sevval5481 Aden23 canım korse oraya kadar gitmiyor ama eğiliğ kalkarken birşey yapacağım zaman zorluyo
Tugcetugce42 sevval5481 ben sormadım keşke sorsaydım 1 aylık oldum bile belki toparlanmaz benim göbek artık 😕 doktora sorayım da tak derse takayım şansa artık toparlanıp toparlanmayacağı
turansmom1 Tugcetugce42 sezeryan oldum 2 gun sonra bandim çiktı ve doktorum hemen kullan dedi. 20 günlük anneyim 18 gündür korse kullaniyorum göbeğim baya toparladı☺
Tugcetugce42 turansmom1 beni yönlendirmedi doktorum benim de aklıma gelmedi geç kalmış sayılır mıyım bilmiyorum 🤷♀️ ama takayım gene de şansıma belki toparlar göbeğim 😊