1PrensAnnesi CnnTpc evet cnm bebeğin toplanması vajinal batma kasık ve bel ağrısı hepsi çok normal özellikle 30lu haftalarda başıda dönerse aşağı ara ara aşağıya baskıyla sancılanmalarda çok normal olacak
Dilara1503 1PrensAnnesi bizimde 3. Trimester için son 5 günümüz Allah’ın izniyle benmde oğluşum olacak nasipse çok heyecanla bekliyorum onu ilk gebelik 😊 1 hafta sonra kontrol var nasıl acaba kaç kilo çok merak ediyorm🤩
1PrensAnnesi Dilara1503 azıcık kalmış bak ard arda geliyor kuzular😍 inş iyidir kilosu haftasıyla uyumludur
Papatya0605 1PrensAnnesi 27+1 3. Tremister olduk 91 gün kaldı bugün bitti 90 gün sayılır bende heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkça :)))
1PrensAnnesi Papatya0605 ya ilk gebeliğimde geçmiyodu günler bunda su gibi akıp gitti inanamıyorum bu kadar büyüdüğüne
Dilara1503 1PrensAnnesi Amin canım inşallah ya 😊 zamanında sağlıkla gelsinler inşallah 😘 arkadaşımın bebeği 800 g doğdu 25 haftalık küveze girdi 600 g düştü 3 ay küvezde kaldı suan maşallah paşalar gibi 1 yaşında Rabbim yaşa derse yaşıyorlar valla 🤲🌼
1PrensAnnesi Dilara1503 Allah derse ki yaşayacak kimse hiç bir engel olamaz her şey olur mis gibi yeter ki yaşa desin ol desin rabbim🤲🏻