turansmom1 Zeyyno_ aaay bende öyleyim çocukluğumdan beri asla köy sütü içemiyorum illa market sutü içeceğim hele hamileyken burnuma dayattıkları için tamamen soğudum. Anneanneminde babaanneminde bir sürü inegi olmasina ragmen ben nasıl böyle birşey oldum bilmiyorum😂🤷♀️
Zeyyno_ turansmom1 😂😂😂🤷 kokusu beni rahatsız edio ister istemez içemiyorum.. Ama köy peyniri ve köy yoğurdu yiyorum sadece midem bulandığı dönemlerde yumurta yoğurt peynir süt hiç yanıma gelmesin diodm şu an sadece sütün kokusu ve salçalı baharatlı acı yemekler rahatsız ediyor 🤷🤗🤗
Zeyyno_ turansmom1 Ayy ne güzel bende artık rahat uyuyup rahatça yemek yemek istiyorum şu an bi iki lokma yesem kendimi balon gibi şişmiş hissediyorum zorlayarak yarım ekmek yiyorum 🥴🥴🥴
BaharCos Benim doktorum hamileyken ev yoğurdu ve pastörize edilmemiş şutu tavsiye etmiyorum demişti. Ben marketten güvendiğim markalardan alıyorum her ikisini de.
Ceylannn Zsnbr doğru bir bilgi değil maalesef.Aksine zararlı olabiliyor. Detaylı araştırmanızı öneririm🙏🌼
[silindi] Zsnbr sut icmek cok da gerekli degil, onun yerine yogurt ve peynir tuketmek makul. Sut anne sutu disinda bize pek faydasi olan bir gida degil, mumkunse sadece tatlilarda falan kullanmak yeterli. Yogurt ve peynirle gerekli herseyi aliriz zaten