Nusyaa Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah bnim de bir kızım bir oğlum var 13 9 yaşlarında bir tane daha olsun istedik fakat bir türlü olmadı hiç bir rahatsızlığımızı olmadığı halde yumurtalıklarım her ay oluşuyor doktor çatlamaya hazır diyordu ama olmuyordu yaklaşık 1 yıl sürdü sonra hamile kalmışım anlamadım hep leke gördüm dişlerimden dolayı antibiyotik alıyordum oda adet geciktirir diye üstüne düşmedim sonra 10 günden fazla geçti adetimden test yaptım pozitif çıktı doktora gitim 7 haftalıktım kese bebek var ama kalp atışı yoktu bir hafta sonra gel dedi gitim gelişme yok kalp olmamış doktor kürtaj istedi kabuk etmedim br hafta daha bekle dedi ama kanaman. Olursa acile git düşük yapıyorsun dedi o gün kanamam oldu ve düşük başlamıştı sonra içimde parça kalmasın diye de kürtaj da ettiler ve Bn bir kaç ay ara verdik sonra gene denedik gene 1.5 yıl oldu olmadı bu sefer göğsümden kan geldi kanser oldum sandım dıktor emar istedi Bnde test yaptım negatif çıktı ve ertesi gün diye br hap aldım içim rahattı utrasondan sonra doktor kist olduğunu söyledi o patlamış emare gerek bulmadı bizde devam etik korunmuyoruz bide ilaç aldım sadece o an için geçerliydi meyer o zaman hamileymişim teste çıkmamış 20 gün sonra leke gördüm üç gün sürdü o ilaçta etki ediyordu onda bağladım leke kesildi bi üç gün sonra tekrar kan gördüm 6 gün sürdü adet oldum dedim adetim de 6 gün sürüyordu zaten biti yıkandım üç gün sonra gene kan gelmeye başladı bu ara agrım sızım yok ve çalıştığım için de doktora gitmeye fırsatım olmuyırdu taki kanamam 15 16 gün sürene kadar gitim kan istedi doktor sonuç çıktı pozitif hsmileymişim ama düşük yapmışım ama Bn o kadar emindim ki adet oldugumua doktorlara anlatamadım bir türlü yani 6 haftalık olmuştum o düşükten sonra kanamam bitince hiç korunmadık bu sefer ara vermedik korunmuyoruz yoğun çalışıyorum 1.5 yıl daha geçti hala bişey yok ama çok takıyordum kafama neden olmuyor diye her şey normal diyor doktorlar bir gün sosyal medyada dolaşırken br çift gördüm ikinci bebeklerini bekliyorlardı ikisi de cücelerdi hüzünlendim Rabbim dedim bu mucizeyi bu minicik insanlara nasip ediyorsun bna da nasip et diye sürekli dua etmeye başladım. eskisinden daha çık Rabbim sen dilersen olur ol dersen olur olmaz dersen bir yaprak bile kıpırdayamaz diye hep dua ettim hep Allah’tan istemeye başladım doktordan falan kestim umudumu bir gün iş yerindeyken eğildim bir daha kalkamadım belim tutuldu sandım ve yaklaşık 10 gün cektim öyle bir gün izin aldım doktora gitim emar istedi bu sefer Allahım dedim test yapmayacağım ve ilaçta almayacağım dedim Bn bu Emara gireceğim nasibim neyse başım gözüm üstünde dedim Bn senden sadece sağlıklı ve hayırlı evlat istiyorum her şey sna bırakıyorum dedim ve 6 Mart emara girdim hep şunu duş ettim Rabbim karnımda emanetin varsa onu koru bna bağışla diye emardan çıktım sonuç bel fıtığı dedi doktor ve ilaç verdi doktor gebelik var mı yada bebek emzirme varmı o an biz çocuk düşünüyoruz deiyemedim direkt yok dedim ilaç verdi belinin agrısı dinmese fizik tefavısıne başlatalım oda geçirmese ameliyat dedi Bn geldim hiç üzülmedim çok rahattım sonra 11 Mart’a adet oldum sağlık olsun dedim ve adetime 1 2 hafta kala vücudumda değişikliler fark etim ilaçtan mı düşündüm göğüslerim büyümeye başladı damarlarımdan yeşil kalan damarlar ve halsizlik arada adet olacak gibi sancı oluyor Bnde ilacın etkisi mi erken mı adet olucam acaba dedim göbeğim şişti sanki 4 5 aylık hamileyim adetime 4 gün kaldı dayanamadım test yaptım baya emindim hamileyim yani test yapmasam da olurdu o kader emindim test yaptım pozitif çıktı o hafta çok sitresli günler geçirdim pandemi geldi işten çıkartılar falan o kader ölüm haberi bni mahvetti bu sırada Ramazan ayına girdik oruçtu falan ilk kotrolume gitim bilerek hemen gitmedim hem pandemi. Var hemde bebeğim biraz büyüsün dedim giyim bebeğim 8+5 günlüktü ve o an kalp atışını duydum Rabbim sna binlerce kez şükürler olsun dedim demekki zamanı şimdiymiş bu hastalık kötü zamanlarda olacakmış ondan da vardır bir hayır dedim çok şükür iki düşüklerimle birlikte 5 yıl sonra nasip oldu şimdi 35 haftalık ikinci kızımı bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizde zamanı gelince olur inşallah uzun oldu kusura. Bakmeyin hakkınızı helal edin 🤲🌸