Ftm_binboa17 Saree1 yok sürekli gaz ve tuvalet durumu var halsizlik falan da var ama kaşık ağrım bel ağrım çok şimdilik şükür bir kaç hafta önce vardı ağrım geçti
Haticeyuce31 Saree1 benim kasik ağrılarım gecen hafta geçti zaten çok yoktu bi lavaboya oturup kalkınca ani hareket yapınca olurdu Simdi o geçti cok sukur ama deli gibi bel agrim bar oglumdada öyleydi sadece bel agrim vardi simdi 2. Aya girdik tabi biraz uyku hali.basladi gunduz cok uykum geliyor e bide oglum olunca istediğin gibi uyuyamıyorsun tabi bu sefer aksam erken yatıyorum kocam isyan bayrağını vekiyor gözlerine kurdan takicam artk diyo 😂😂
Saree1 Haticeyuce31 benimde 2 gündür geçti kasık ağrım ama tedirgin oldum ağrı geçince sanki bebeğe zarar gelmiş gibi hissediyorum çok korkuyorum 😞
Mombaby64 Saree1 ağrı olmak zorunda değil ki. Herkesi kasığı illa cocuktam ağrımaz. Kabızlık olur gaz sancısı olur ayağını üşütmüş olabilir. Ve ya kist varsa miyom varsa bir sürü etmen var.
Haticeyuce31 Saree1 kotuyu aklina getirme canim hamd olsun rabbimin izniyle iyilerdir sikayetin biri bitiyor biri başlıyor bilemiyorsun rabbim hayirlisi neyse onu nasip eylesin 🤲😇
Mombaby64 Saree1 7+4 üz. Bebeği yeni gördük bugün ama cok kücüktü olması gerekenden. Halsizlik var, cok bulantım yok, aç olsam bile bir şey yiyecek iştahım hiç yok. Kasık ağrım baslarda az da olsa vardı simdi böyle nadir kücük 1 dk sürmeyen ağrı ama arada.
Busra_74 Saree1 yok pek olmadı arada bir bıçak saplanır gibi girer gider ama genel olarak sürekli bir Ağrım olmadı hiç