Busra_74 Saree1 kasık ağrım yok canım ama çok fazlan bulantı midede yanma falan var.. prilam kullanmaya başladım dün ve mide bulantım geçti gibi bir şey artık yanımdan ayırmayacağım o hapı o belli oldu
Rana-10 Saree1 ben bi hafta geriden geliyorum normalde 7.haftama girdim ama ultrasonda kesem 6 hafta gözüküyor şimdilik çok şükür bulantım yok ama sağ kasık ağrım hep hissettiriyor. Sık sık lavaboya gidiyorum karnım çok sertleşti şişkinlik var sanırım bide parfum kokusu beni mahvediyor ve olmazsa olmaz yemek yeme isteğim fazlasıyla arttı gördüğüm herşeyi canım çekiyor 😅 şimdilik bunlar var bakalım 😊
mombaby46 Merveakman merhaba benim de dünden beri kahverengi akıntım var doktoru aradığımda pembe veya kırmızı okmadığı sürece sorun değil dedi ama içim rahat değil siz görüşünüz mü doktorunuzla
Saree1 Ogrtmenhnm yok ikinci gebeliğim 6 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj oldum ama şuan bunda bi sıkıntı yok 2 gün sonra kontrole gitcem içim içimi yiyor bişey olacak diye
Busra_74 Saree1 yok pek olmadı arada bir bıçak saplanır gibi girer gider ama genel olarak sürekli bir Ağrım olmadı hiç
34_21_23 Saree1 benim de ilki 6. Haftada kalbi durdu içim içimi yiyor bugün devlete kontrole gittim tahlil sonuçları bahanesiyle ultrasonda bakar dedim doktor her hafta ultrason bakamam dedi gönderdi beni. Halbuki 13 gün olmuştu 2 hafta olmuş hemen hemen 😕 şuan ne durumda hiç bilmiyorum mecbur özele gidecem. Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı
idiloska Saree1 gün içinde de oluyor, özellikle kokularda. Yemek kokusu, sigara kokusu, parfüm deterjan bile dokunuyor. bir de yemek yedim son lokmada bulantı başlıyor.
Ftm_binboa17 Bir haftadır sabahları ne iştahım var ne yeme isteği 😕 dün sadece bir simit yedim bulantım çok
Merveakman mombaby46 2 günde bi haber veriyorum yarın arıcam tekrar soracam ama genelde yat dinlen diyolar genelde yaşamışlar hamileler bu durumu
Goncaalper Benim bel ağrim.kasik ağrim mide bulantim var normalmi sizler de de bel ağrisi oluyormu geceleri
Saree1 Goncaalper ben de ilk zamanlarda kasık ağrım oluyordu ara ara ama 2 günüdür olmuyor tedirgin oldum ağrı birden kesilince
Saree1 34_21_23 seni çok iyi anlıyorum kardesim sanki her an bebeğimin kalbi duracak diye çok korkuyorum özelden randevu aldım 2 gün sonra gitcem inşaallah bi sıkınrı yoktır