sahnaz Merhabalar🌹 27 haftalık hamileyim. bebeğin kilosu çok zayıf. gebelikte bebeğin kilo alması için ne önerirsiniz? teşekkürler🌸
26_26_26ggg sahnaz benim haftama göre baya iyi kilosu doktor 15 gün ilerden gidiyorsun dedi . Her gün kesinlikle yumurta ye haşlanmış beyaz peynir her gün illa 3-4 tane ceviz ye tahin pekmez sonra muz gerçekten kilo aldırıyor kaşar peyniri . Ben hafta da bir de avakado ve balık tükettim maşallah kendi kilomda tam ideal ama bebeğe yaramış yediklerim . Ve bol bol meyve tükettim . Bir de bakliyatlar çok önemli yeşil mercimek özellikle nohut, fasulye bunlarıda ye cnm
Seval22 sahnaz 28. Haftada oğlum 1750 grdı doktor 3 hafta önde dedi kendim zayıfım şekerimde çıkmadı her sabah tahin pekmez kaşar peyniri yiyorum meyve , kuru yemiş ve kuru incir falan çok yedim doktor meyve çok kilo aldırıyor dedi şekerin yoksa bol meyve ye
sahnaz Miragee 700 gr. doktor- çok zayıf beslenmene dikkat et dedi. liste verdi ama sizlerden de öneri alayım dedim☺️
maslan Benimki 2 hafta onde kilo olarak. Her sabah yumurta ye. Tahin pekmez, Kuzu eti, kuruyemis bolca ye. Bence bizim bebegi bunlar guclendirdi. Suan yumurta yemeyi biraktim normale donsun diye kilosu
Brclidya Kaşar peynir öneririm muz sut gibi şeyler bebege yarıyor bende tüketiyordum gebelik sekerinden dolayı yiyemiyorum insülin kullanıyorum
maslan Brclidya bunlarda mi yasaklandi sekerden dolayi? Yanlis anlamazsaniz kilolu musunuz? Benim bebek 2 hafta onde ama sekerim normal cikmisti 28 haftalikken. tedirgin oldum 28 den sonra mi sekerim cikti acaba diye
Brclidya Bende 35 haftalık hamileyim 2kg 250 gram değerleri altında değil ama küçük dedi doktor insülin kullandığım için yemek olaylarım kısıtlı hep
Brclidya maslan 65 kg ile hamile kaldım şuana kadar 9 kg aldim sadece şekerli olduğu icin muz yasak meyve olarak ama sut peynir olduğunca tüketyrm
Brclidya maslan maslan benimde o zamana kadar bi sıkıntım yoktu ve o haftalara kadsr kg aldim zaten insülin kullandığımda beri almıyorum kg