Birguldurna Kızlar ben 11+1 günlüğüö 12 hatfasında kontrola gidecem cinsiyettini çok merak ediyorum acaba ögrenebilirmiyim en aZINDAN BİR TAHMİN %80 DOGRU CIKABİLİYOR TAHMİNLER SİZ KAÇ HAFTALIKKEN ÖGRENDİNİZ
Msydn6 Birguldurna çok zor canım eğer devlete gidiyorsan hele hiç öğrenemessin görselerde emin olmadan söylemiyorlar ben devlete gidiyorum şahsen 16 haftalığım bugün kontrolüm vardı daha doktor halen birşey diyemem şuan küçük müçik dedi halbuki ne alaka artık bu haftalarda kesinleşiylr bile daha ben öğrenemedim doktordan da farkediyor bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inş öğrenirsin
Birgul Birguldurna benim 11 de tahmin etti doktor 13+5te gidecem kesinleşir dedi burda okuyorum 12 de öğrenenler var😇
Birguldurna Msydn6 devlet söylemiyor bunu biliyorum özele gidiyorum haftaya gidecem bakalım umarım belli olur
Sedagb melegim95 ikili testte ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıyorlar. Beyin ve mide gelişimine bakmıştı doktor. Kontroller sırasında kendisini gösterince biz de öğrenmiş olduk😁
Cerla Birguldurna banada pazartesi 12+2de özelde ki doktorum %70 kız dedi allahım inşallah değişir 🥰🥰🥰🥰
Gulsen4224 Birguldurna 12 haftalıkken gösteren bebekler var cnm doktor bana 16 hastalıkken gittim bacaklarını kapatmış ama %80 kız dedi inşallah değişmez 🥰rabbim gönlüne göre versin inşallah🤲🏻😍
Birguldurna Gulsen4224 bu gün benim arkadaşım gitti 13 haftalık erkek demiş Rabbim herkesin gönlüne göre versin bende çok merak ediyorum tabi saglığı benim için çok önemli kız erkek fark etmez tabi elbette gönlümde erkek var ama önce saglık gerisi hiç mühim değil
Jade06 Merhabalar. Allah herkesin gönlündekini versin. Ben de bugün gittim 12+5 kıza benziyor dedi, değişebilir net değil dedi. Çok heyecanlandım, değişir mi sizce 😊
Birguldurna Jade06 tabi ki belli olmaya bilir ama genelde tahminler dogru olabiliyor Rabbim gönlüne göre versin canım
Gulsen4224 Birguldurna aynen cnm erken gösterende oluyor oğlum 16 haftada hemen gösterdi kız dedi doktor ama bacaklarıyla kapatmış nasip rabbim gönlüne göre versin genelde kız bebekler zorluyor anneleri🤭
Cerla Birguldurna yok canım zati farketmio ama Bi kızım var bide böceğim olsaydı iyi olurdu😊 Yinede nolursa olsun evlat allahım nasip etmiş ötesi yok sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olurlar inşallah