Yineyeniden Peyzaj benimde 2.oglum doğduğunda aralarında 20 ay olmuş olacak 😍 şuan 4.aya yeni girdim❤️ oğlumda 14 aylık 💙
Yineyeniden Peyzaj eşim Bi kızımız olsun çok istiyor ama ben 3 çocuğa bakabilir miyim bilmiyorum 🤣 aslında 2.yide bir kaç yıl sonra düşünüyordum. Yaşadığım şehirde bana yardımcı olabilecek kimse yok oğluma bakarken bile çok yoruluyorum ikincide doğunca ne yapacağım bilmiyorum 😢
Peyzaj Yineyeniden canım inan bende bakamam ama inan her insanın bence bir tane de kızı olmalı benim gönlümden hep 2 erkek bi kız geçiyor 2 oglum oldu insallahhhhh saglikla dogar bi de kizim olsun istiorum 🙈🤣
Peyzaj Yineyeniden ve inan bende tekim canim annem kayinvalidem ayni ilde ama inan her kosulda yine biz bakmis oluyoruz benim cinar bana asiri bagli bi dk yanimdan ayrilmak istemiyor ikincisi gelince nasil olacak inan bilmiyorum 😬🙈
busbus35 Con takvimi tuttu iki oğlum olcak ilkinin adı Miraç Polat şuan hamileyim 34 haftam da yim isim bulamadım aklimdakinler çınar efe yağız efe doruk efe atlas efe bende bu isimelr arasında kararsız kaldım 😁❤️🙏
Yineyeniden Peyzaj benim annemde kayinvalidemde farklı sehirdeler hani bir isim olsa bir saat birakabilecegim yer yok ya da gidip soluklanayim diyemiyorum 😒 benim çınarımda babasına çok düşkün eşim geldiği zaman çok rahat ediyorum 🤭