Edizinannesii merisenel-2016 ben hala ayırt edemiyorum sancı nasıl olur kasılma nasıl olur 🤦♀️ 37. haftaya giricem adet sancısı gibi ara ara sancılarım oluyor sadece omukii 🤷♀️
merisenel-2016 Edizinannesii kasılma bebek toplanması sancı ise genellikle bele sırta ve özellikle kasığa vurup yürümeyi engeller☺️
Fatma3447 Dilruba92 aynen gün yüzü göremiyoruz yasak refakatçı canım çok sklyr internete bağlndkçok şükür oda olmasa deli olur
Ebru_06 Dolunay3 cuma günü 37 oluyorum ve cumartesi nst günü ilk defa nstye bağlancam gitmeden önce ne yapmam gerekiyor ne yemem gerekiyor yardımcı olur musunuz 😇
TGC_kb Arkadaşlar benim bebek kanalda yürüyemiyorum yatamıyorum belimde sırtımda ağrı var göbeğin sağ tarafında kasılma var aşağı kasıklarıma baskı var ne oluyor acaba bunlar doğum habercisi mi ne zamana kadar sürer çok yoruldum artık
AlpCinarim Benim bugün 37+1 biz sezaryen için gün aldık, 19 Kasım Perşembe inşallah. Genel anestezi olacagim. Dualarınızı bekliyorum kizlar,🙏🙏
AsliMaY Dilruba92 yaa Allahım hayırlısıyla sağsalim kucagınıza almayı nasip etsin bende 37+4 sabah planlı sezeryanım var 😊çok heyecanlı 2 gebeliğim
2evlatannesi Dolunay3 37+3 den selamlar son 4 gün günümüzü aldık ve çok heyecanlıyım 😄iki erkekten sonra bi çiceğim olucak onun için ayri heyecanliyım Allahım saglıkli versin evlatlarimızı bel ağrisı beni çok zorluyor bıçak saplaniyor sanki
Dilruba92 Hmlayse Nst ye girmeden önce mutlaka çikolata ve vişne suyu bunları tüket o zaman çok hareketli oluyorlar