Merinosunannesii Didemyurdakul anladım bilmiyorum o kırma dikkat etmedim bugun 15 haftalık olduk daha bende hiçbirşey hissetmedim
Didemyurdakul Merinosunannesii hissetsek rahatlayacağım valla, ilk hamileliğinde çalışıyordum düşünme vaktim yoktu belki de tecrübesiz olduum içindi, şimdi evde 4 göz bekliyorum sorun var mı yok mu diye🙈
Yasmn05 Bireylulmasali ama bnm her iki kızımda da solda oldu tesadüf mü bilmiyorm ama öyle olnca inanmaya basladm
Merinosunannesii Didemyurdakul bende öyle hep içimde kötü his oluyor burda bir sürü şeyler okuyorum doktora gidince cok rahatlıyorum gidene kadar 3 4 hafta geçmek bilmiyor doktor diyor iyi sağlıklı bende kesin birşeyi yok dimi diyorum her defasında😂
Ortmenanne16 Haticeee_21 hep soldaydı bende hissediyorum hala da cinsiyet erkek ancak yanıltmasın sizi solda durup kız bekleyen arkadaşlarım da var hani 😊
Didemyurdakul ecemiko kese baya baya fasülye hatta ilk hamileliğimdeki kese görüntüsü ile çok farklı sekil ama iki evlâdım da kız💛
Sarisin_annee Haticeee_21 öfff buna nasıl inanıyorsunuz yani dayanak nedir sizce kız olsa sağda veya solda durmasının mantığı ne olabilir? Biraz aklını çalıştıran birinin bunlara inanması imkansız
Haticeee_21 Sarisin_annee buraya tartışmaya gelmedik fikir alışverişine geldik bu kadar sert çıkmanız hiç hoş değil merak edip sorabilirsiniz sizde bu kadar fevri olmayın lütfen
Nisaa46 Haticeee_21 Etrafımda kim varsa hep sol kasıkta kızı varmış sağda oğlan benimki de sağda oğlan diyolar ama tabi bilemiyorum annemde bende soldaymış abim ve erkek kardeşim sağ😃
Didemyurdakul Merinosunannesii Devir bizi panik atak yaptı bence 🤣 ikili tarama sonucu için 150 kez filan üst üste aradım doktoru cevap verene kadar 🙈🙈🙈
Merinosunannesii Didemyurdakul burda okuduğum şeyler psikolojimi bozuyor okuyup okuyup postları aksam eşim uyurken telefonunu karıştırıyorum 😒