Haticeee_21 Merhaba hayırlıı günler bi sorum olcaktı bilenlere bilgi verebilirmsnz bebeğim 2 gündür sol kasığımda 3 aylık gebeyim cinsiyet olarak kız erkek hangisi solda durur
Didemyurdakul Haticeee_21 Biz 15.haftadayız ve ikinci hamileliğim. Hâlâ nerede olduğunu çözemiyorum hissetmedim oynadığını siz kaçıncı haftadasınız 3 aylık demissiniz nerede olduğunu nasıl çözüyorsunuz 🤔
Bireylulmasali Yasmn05 öyle bir şey yok canım cinsiyeti belirleyen erkektir.Sağ yumurta da çatlasa sol yumurta da çatlasa erkekten gelen spermdeki kromozom önemlidir 🌸
Kahramankentli Benimde hep solda cinsiyet kız 👧 sağda solda olması cinsiyet hakkında pek bilgi vermiyor yani
Yasmn05 Bireylulmasali ama bnm her iki kızımda da solda oldu tesadüf mü bilmiyorm ama öyle olnca inanmaya basladm
Bireylulmasali Haticeee_21 birde canım aynı soruyu doktoruma sormuştum bana bebek rahmin tam ortasında durur sağda solda yerleşmez zaten öyle olsaydı Allah korusun dış gebelik olurdu dedi şehir hurafelerine inanma bence 🥰
Didemyurdakul Biz 15.haftadayız ve ikinci hamileliğim. Hâlâ nerede olduğunu çözemiyorum hissetmedim oynadığını siz kaçıncı haftadasınız 3 aylık demissiniz nerede olduğunu nasıl çözüyorsunuz 🤔
Didemyurdakul Merinosunannesii doktor kontrolünde bende nerede olduğunu görüyorum ancak arkadaş yazmış ya 2 gündür sol tarafta diye o yüzden sordum ne kadarlık iken hissetti diye. Ben hâlâ hissetmediğim için sordum yani
Merinosunannesii Didemyurdakul anladım bilmiyorum o kırma dikkat etmedim bugun 15 haftalık olduk daha bende hiçbirşey hissetmedim
EEEEEEL Arkadaşlar mrb. Ben yeniyim. Bebeğinin 12 haftalık ultrason fotosunu atsam bilenler kız mi erkekmi söyleyebilirler mi lütfen.