Gayserili38 Tugce38 güzel yerdesin Rabbim sağlıklı mutlu oturmayı nasip etsin inşaAllah bebişinle beraber
Zafsim0801 Gayserili38 benımde o haftalarda öleydiii❤️💕🙏suanda 17+2 bulantı yok ama geceleri çok sık vc gitmekten uykular haram bide çalışıyorum sabırlar versin ❤️❤️❤️❤️
Gorguns Bende zaten ne bulantı vardı ne başka bisey ama bu bana kilo olarak dönüş yaptı iştahım hep acıktı 5 kilo aldım şimdiden çok mutsuzum 😂🙈
Zafsim0801 Gorguns kaç aylıksınız aynı durum bendede vardı 4aylık hamıleyım hemen kendime cekıııı düzen verdim artık daha dıkkat edıcem morelim bozluyor
Gorguns Zafsim0801 13 haftalık olucam yarın tam bende ekmeği azalttım baya sadece kahvaltılarda yiyorum makarna pilav azalttım aslında hamilelikten önce yiyip yiyip kilo almanlardsandim ama ne oldu anlamadım 😅
sinembursa Gayserili38 ya hepinizin karnı çıkmış benim karnım çıkmadı covid oldum bide üstüne istahım yoktan yok bulantım zaten oo 😂
Gayserili38 sinembursa ilk iki gebeliğimde benim karnım 5 aylıktan sonra çıkmıştı bence ne güzel sevinmelisin daha üç aylığım sanki altı aylık gibiyim 😔
Mrcmkann Gayserili38 troid ilacı kilo mu aldırıyor. Bende 10haftalik hamileyim 3haftadir ilaç kullanıyorum biraz kilo aldım sanki sebebi bu olabilirmi
Gayserili38 Mrcmkann yok ilaç değil iilaç almaman ve toridini düzene sokmak için troidlerin az çalışıyorsa kilo alıyorsun
hilaal2002 Merhabalar biz de bugün 13+6 olduk cuma günü cinsiyetimizi de öğrendik :) ağrım dışında iyiydim aslında ama ikili testler falan bazen can sıkıcı olabiliyor