WmonallissA Geçen hafta 15 haftalıktık öğrendik erkek demişti doktor bugün kanama oldu 16. haftaya girdik, geldik doktor yine erkek dedi bizimde değişmez heralde artık. Bende tedirgin oluyorum değişir miki diye bir şey almak istiyorum ama emin olamıyorum☺️
Ffc2224 LamRa bana 13 de kız 18 de erkek dedi doktor 20. Haftada tekrar erkek dedi almaya başladım eşyalarını suan 28 haftaya girecem halen her gittiğimde soruyorum 😂
ysfali06 Gebegunlugu arkadaş doğana kadar erkek bildi ama kız doğdu hemde 4 farklı doktor erkek demişti. O pipi sandıkları bazen kordon olabiliyormuş. Benim de erkek olacak inş doğumda Bi şok yaşamayız birkaç şey aldım çnkü 🤷♀️
Azrabetulunannesi Gebegunlugu tam tersi diye biliyorum erkekler değişebiliyormuş kız da pipi varsa var yoksa yok fakat erkekte bazen kol geliyomuş oraya doktorlarda pipi sanıyomuş erkek diyolarmış
DenizGzm LamRa sinirlerim bozulmuştu artık öğrenmicem doğumda öğrencem dedim 3. Doktorum bide :)) en son kız dediler ama erkek çıkarsa şaşırmam o derece 😅😅 sağlıkla gelsin yavrum da önemli değil cinsiyet. Sadece belirsizlik insanı sinir ediyor o kadar
Busra34ybg LamRa 15. Haftada erkek dendi 17. Haftada kıza benziyor dendi 10 gün sonra renkli ultrasona gireceğim orda netleşir inşallah 😏