Maviderler teşekkür ederim ben ilk kürtaj sonrası 35.gün felan adet geldi btnce histoyu yaptılar onun peşine denedim hamile kaldım hop kimyasala.gebelkk yaşadım doktor bile şaşırdı ne çabuk hamile kaldın kiz dedi ama kimyasalmjs kanamam geldi sonra ve ara verdik geçen senenin mart ayıydı olduğum da mayis sonu annem kanser oldu memlekete gittim ağustosa kdr eşim ile ayrı durduk esim agustosta geldi dedik uzatmadn başlayalım tabi o sürede ben folik asit ve aspirk kullandım pihtilasmam var die ağustos olmadi eylülde eve geldik eylül de dede olmadi ekimde doktora gittim arkadasmn bana dedi gel sana yumurta takibi yapalım klomen ve çatlatma iğnesi tm.dedim heveslendim acele.dedim hamile.kalayim sanki nereye yetisicekssem kafayı takmışım bi kre çocuk işine umudum yoktu beklemiodm 1 tne yumurta oldu kaliteli idi çatlatma iğnesi yaptılar amam dedim kesin tutmaz hamile kaldım denedik ilişki günlerini verdiği nasıl sevindi tm.bu sefer yumurtada kaliteli daha birşey olmaz hehrlde kan sulandırıcı iğne başladık ama 9.haftaya kdr dayandı oda kalbi durdu yıkıldk kürtaj oldum çok ağladım çok kötüydü 2020ye girdik o gün yılbaşı idi ilk kürtajım da 2019 a giderkndi yemin ettim dedim ben daah hamile kalmam bu aylarda uğursuz dedim neyse ocakta oldum kürtaj oda 33.gün geldi adetim düzenlidir benim 28 günde bir olurum nisanda pandemi çıktıya hani eve kapandık eşimde 4 hafta evde oldu tatili verdi fabrika bizde dedik hadi yapalım hazır evde yani bu seger bide doktor b12 iğne +d vitamini+folik+aspirin başlatmayı gebe kalana kdr nisanda kendim yumurtlama takip.ettim kaldım ilk denemede sonra hemen iğne dozu yükseldi yanına düşük önleme için progestan fitil vajinadan ittiriodm sonra bi ara kanama oldu ama bebek çok iyi cıktı içer de kanama yoktu hehrlde eski kam dedi ama aklımı çıkardı o kan çok kötü olmuştum zor sakinlemstim dualar Ettim ne olur bunuda kaybettim nasıl dayanırım Allahım dedim benimle kalsin lütfen dedim ama oda mayısta kontrolde öğrendik hiç kanamam yoktu ben iğnesini bile kalçadan oluodum düşük önleyici bi sürü şey kullandım hepsi de saatine saatine ve hiç iş yapmadım hep yattım eşim yaptı ama oldu kalbi durdu mayısta ta dedim daha yok yani yok detaylı araştırmadan yok geçen ay işte karar verdik istedik ama geri çekme ile korunuoz hep 5 yıldır evliyiz 1 buçuk 2 senedir de bebek isi içine düştük aileler soktu onuda kafamıza bize dusunmuodik smdi de çocuk düşkünü olduk çıktık 🤦♀️ smdi bu başka doktor doçent kendisi artık uzmanlar beni baştan sevdiği için ona gittim anlamiolr cnki norml diolr oda rahim filmi çekil dedi çekildim smdide Rahim T harfinde cıktı bide yapışıklık oluşmuş bunlarda tutunmasına sebeb oluo dedi yarın anestezici ile randevum var cuma kan tahlileri ekg ve akciğer grafisi çekildim histereskpi öncesi bakılması gerek mis yarın anestezici bakıp.sonuclara onaya verirse sekretere gtcem doktorun hem covid testi de yapcaklarms negatif çıkar ise salk yada carsmabaya gün vercek ay yoruldum YAZARKEN uzun oldu kusura bakma benim hikayem böyle 🙈