Mamyyyyy 38+2 olduk 1 hafta 10 gündür ağrılarım var vajinam yerinden çıkacak gibi dökülüyor resmen bacak,kaşık,kalça ve vajinada yoğun ağrılar hergün bugün doğuracağım diyorum gelen giden yok bnde şu doğuramıyorum totemini yapayım belki doğar hemen
er_aysenur Mamyyyyy 39+3’üm öyle bşr baskı yapıyor ki vajinama artık dogsun diye dua ediyorum bu gün bayaaa yürüdüm hatta ama hala bekliyorum tık yok 🤦♀️
Mamyyyyy ZEhrA_94 Smee er_aysenur yagmurclk tusey34 sanki dünden beri bebeğin hareketlerinde azalma ve yavaşlama var gibi geliyor sizdede var mı böyle bir durum
Mamyyyyy er_aysenur ev işi yaptım ardından sıcak duş birde börek kek vs. Hamur işleri yaptım heryerim kopuyor ama gelmiyor kızım
ZEhrA_94 Smee sancılar varmış açılman başlıyordur sende inşallah sabaha doğur hadi en en geç yarın akşama 😂😂😂😂😂
tusey34 Mamyyyyy bizde 38+1 olduk Yaklaşık 1 haftadır düzensiz vajinal sancılarım var ama gelen giden yok Hem biran önce kavuşmak istiyorum hem de hamileliğim bitmesin istiyorum Çok sevdim ben hamileliği 😍 Tüm zorluğuna rağmen sevdim Hergün acaba o gün bugün mü diyorum 😍 Ne yardan geçiyorum ne de serden 🤣🤣🤣 Ah bu hormonlar 🤣🤣🤣
Mamyyyyy tusey34 aynı durumdayız bir daha aynı bedende olamayacağız diyorum bazen ama doğsunda istiyorum 🥰
yagmurclk Mamyyyyy Benim ki hareketli canım. Kasılmalar var sadece bebek kendini bir yerde topluyor gibi sonra düzeliyor.
gulbhar Mamyyyyy bnde öyleydim şuan 39+6 yım bişey yok doğuramıyorum 😅bugün bi gideceğim suni falan başlatsınlar bari 🥺
Mamyyyyy gulbhar sedasuzan bebek hareketlerinizde azalma veya yavaşlama var mı dünden beri az gibi geliyor bana iyice paranoyak oldum sanırım