Merve2863 rose90 yok biraz bir avuç suyum geldi doktora gittim risk yok dediler sabah da böyle kahverengi biraz kanlı damarlı nişanım geldi
Kanayran yagmurclk 39+6 sanırım sabaha karşı doğururum öyle bi his var sancım var ama sık değil bel ağrımda oluyor
Ipekannesi Benim nişan da yok 39+2 nolacak böyle bilmiyorummm ben zaten genel olarak patates bi gebeydim ne çalışabildim ne iş yapabildim bebek de sezaryen olacak bu gidişle
yaseminyasemin yagmurclk tık yok malesef gayet herşey yolunda ve doğuma dair hiçbişey yok ama yorgunluk hat safhada😣
denizkizimm yagmurclk 39+2 olduk 3 gün önce çatı muayenesi olmuştum ne açılma ne nişan ne de başka bir belirti vardı doğuma yönelik. Bugün kontrolümüz var açılma oldu mu diye çok merak ediyorum, gelsin istiyorum artık 😔
Sukran_4650 Zuhal14 muayene ettiler mi acaba Bana ne baktılar ne normal dediler ne bebek baş aşagı dediler gidip gidip geliyoruz bakalım
Zuhal14 Sukran_4650 muayene derken çatı muayenesinden mi Bahsediyorsun ben kendim direk sezeryan istedim sezeryan olunca çatı ya gerek kalmıyor onu dediysen
Prensesimm77 yagmurclk bizde 39+2 olduk bizdede gelen giden yok hala bugün kontrolüm var bakalim doktor ne diycek inşallah güzel kızım gelir biran önce
Mersa71 Zuhal14 kac haftalik cnm bende sezeryan isdiorum agri kasilma hicbisi yok daha yarin tam 39 olacam
Mersa71 Zuhal14 bende 39 arti 2 de sezeryan olacam cuma gunu agri yok nts girrdim sancida yok hicbisi cikmiyor
Zuhal14 Mersa71 hayırlısı olsun ne farkeder ki iki şekilde de anne oluyoruz tadını çıkar heyecan var mı?
Zuhal14 Mersa71 aşırı bi heyecan,stres yok tam durumun farkında mı değilim bilmiyorum 🤷♀️ düşünüyorum 1 gün sonra bebeğim yanımda uyuyacak,ne hissederim nasıl yaparım,iyi bi anne olabilir miyim diye düşüncelerdeyim daha çok 😌