Hanifesimsek yagmurclk bende 39 oldum geçen hafta 2cm açılmam vardı nişanım da geldi ama tık yok çarşamba kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
Kanayran yagmurclk 39+6 sanırım sabaha karşı doğururum öyle bi his var sancım var ama sık değil bel ağrımda oluyor
yagmurclk Zuhal14 Sağlıcakla alırsın insAllah kucağına bebeğini canım 🙏 bende ara sıra kasılmalar oluyor ama ağrı sızı hiç yok acaba ne zaman gelir diye bekliyorum 🤗
Sukran_4650 Zuhal14 muayene ettiler mi acaba Bana ne baktılar ne normal dediler ne bebek baş aşagı dediler gidip gidip geliyoruz bakalım
Mersa71 Zuhal14 kac haftalik cnm bende sezeryan isdiorum agri kasilma hicbisi yok daha yarin tam 39 olacam
yagmurclk rose90 Bu gidişte benimde 40i bulacak gibi hiç ağrım yok 😌 bende artık doğsun istiyorum ama geçen hafta çatı muaneyesinde çok korktum, doğum gözümde büyüdü 😭
Zuhal14 yagmurclk amin hepimiz sağlıkla inşallah kasılma harici bende de bişey yok şükür ama normal doğum istiyorsan olması daha iyi sanırım 😌
yagmurclk Merve2863 Çatı muaneyesinden hiç korkmuyordum ama benim için çok kötü geçti nedense 😅 acilmam yokmuş nst de hafif kasılmalarım çıktı cuma günü kontrolüm var bakalım ne olacak
rose90 Merve2863 sizin açıklık varmı benim iki haftadır açıklığım 1 cm yarın bakalım artmış olacak mı merak ediyorum
Merve2863 rose90 rose90 ever benimki de 1 cm 1.5 cm arası dedi geçen hafta daha da bakmadılar 😑 bu hafta çarşamba dedi ama perşembe gideceğim🤷🏻♀️ Çok korkuyorum 38+6 yum ama bebeğim iki hafta önde
rose90 Merve2863 nişan geldikten sonra doğum genelde başlar deniliyor ama nasıldı nişan iniz çatı muayenesinden sonra mı geldi
Merve2863 rose90 yok biraz bir avuç suyum geldi doktora gittim risk yok dediler sabah da böyle kahverengi biraz kanlı damarlı nişanım geldi