Burcu-2910 evet yaa içimize işlemiş artık aslında biz kredi ödüyoruz evlendik eşim ev aldı 1 sene kaynmmda durduk sadece evlelerine aldılar başka yardim yok 1 sene dedi bana sabret ilk evlensem bende hemen çocuk istiodum 22 yaşında idim o zmn ama öle olunca çocuğu hepten unuttum yani aklımda dahi geçmezdi tek amaç evden çıkıp kendi evime geçmek birşeyler oldu taşındım 2.senemizre bende calsiodum snra bıraktım ama hic çocukları sevindioduk ama ben hep kredisi bitsin bizi zorlar yoksa diodum eşimde hic olsun demezdim biz unutmuşuz çocuk yapmayı geri çekil çekil alışmışız varya etrafımda doğuran oldu ama ben hiç benim de olsun die düşünmedim takmadım aileler işte son 1 buçuk senemizde kafamiza soktu bunalr basimiza geldi ve biz hayretler içinde kaldık ve kimse bizden beklemiodu tabi annem nasıl hevesli idi 26 yaşım bitti smdi esimm aralıkta 35 olck eylülde 5 seneyi devirdik kadın nevresim takımı ici ne elyaf almış yorganini yapmak için kılıflar yastıklar ağız mendilelri oyalamıştı nasıl hevesli idi ama.hep benim içime doguodu kaybetcgimiz insan hissediyor diğer 2 sndede hep hisstim 6 ay oldu kendimi yeniledim resmen kiloları verip özgüven oldu yeniden istek pes etmiyorum cunki çok mucizeler gördüm başka mecralarda kayıp yasayan anneler çok var ve hepsi eninde sonunda sağlıklı doğum yapmış halen daha gebeliği ilerleyen var dokrrda öle dedi eninde sonunda sizler doğum yapiosunuz merak etme dedi ben inanıyorum mucizeler hep var rabbim sadece bizi imtihanı edio çocuğu olanlarida çocuğu ile ediyor kuznwim var mesela çok şikayet edio o kızını bazen bu çok konuşuyor size verim dio ne kdr haline üzülüyorum öyle dediği için değil asıl ona üzülüyorum ben ne kdr şukursuz die daha neler neler dio ki bunalmış eşi ve cocuktn ağır geliomus ikisinn ugrastirmasi yorulmuş ya işte herkesin imtihani başka dedim