Burcu-2910 3.kez kaybettim ilkinden sorna rahimden opersyn oldum onun peşine dediler hamile kaliosun bide pihtlsmam çıkmıştı ben denedim adet olmadan hamile kaldım ve kimyasal gebelik cıktı ara verdik bi daha denedik iğne ilaç kullandım kalbi durdu yine yeni yılda nisanda eşim evde idi dedik deneyelim acele ettim hep olsun die kafayı çocukla bozmuşum tabi burda okudgm için gebeleri hevesleniodum bu sefer daha fazla şeyi kullandım igne dozu yükselttik ama gene kalbi durdu mayısta biz bıraktık geri çekilme ile korunuyoz 5 yıllık evliyim son 1 buçuk senedir denioz hep onla korunduk kendimiz dikkt ettim smdide öle dikkat adios dedim ben hemen istemiorm sorunu bulmadan başka n3 sebbep die yeni doktor gttm geçen ay rahim filmi istedi çekildim ve rahmim de şekil bozuklgy cıktı T rahimli imisim ve kurtajdan yapisiklik oluşmuş şuan yine adetim geldi bu ay istedim opersynu adet bitmesini bekliom o zmn olcam bu hafta gtcem doktora ve 3 ay daha beklicem o arada vitaminleri depolamak için bu süre zarfından haziradn beri sağlıklı beslenmeue geçiş yaptım 50 den 75 e çıktım stresten üzüntüden yedim kendimi farkettim artık zarar vermişim 12 kilo verdim paketli şeyler hamur isleri uzak durdum ekmek cıktı hayatimdan çok güzel oldum zayıfladım çok rahatım bedenimi önce temizledim kan akisim da düzgün olsun die bakalım opersyn olaym başka sorunum yok gerisi rabbime kaldı ne zmn olursa sağlıklı gelsin yeterki artk 🤲