Mrvtml1821 Parol kullanma bence sade soda varsa onu iç bide muz ye mağnezyum ihtiyacınızı gideriyor ben sade soda içmediğim zaman kalça ağrısından yürüyemiyorum
9ay10gun ygmurnuuur bende 33 haftadayim mide bulantim cok her akşam yemekten sonra kusuyorum 8. Ayda kurnalarım geri başladı sebebi bebeğin kafası yukarda mideme baskı yapıyormuş belki sizinde öyle biseydir
Nilllll ygmurnuuur ben de bu hafta 34. Haftama girdim canım aynısı bende de var sol bacak ve bel ağrısı hatta yürürken topallıyor gibiyim bugün kontrolüm vardı doktoruma dedim ama hap felan demedi nst de çekti sorun yok şimdilik dedi
Papatya06 ygmurnuuur Bende 32. Haftamdayım. 10 haftalıkken başladı bir kaç hafta o ağrılarım sürdü geçti. Sonra 25. Haftam ile 30. Haftam arası da çok ağrım oldu ama geçti. Korkma geçiyor dr danış kalsiyum eksikliği de yapıyor
Bhlsls ygmurnuuur Canim.bende 31. Haftamdayim.bende çok sık olur uzandim.mi kalkamam ama magnezyum azda olsa iyi geliyor Ege rongun yuruduysemde çok acı çekerim .
BGozdee0 ygmurnuuur ben 34+3 haftalığım o şikayetler bendede var ama doğum belirtisi değil yatarken bacağının arasına karnının altına yastık koymayı ihmal etme sadece sol tarafına yatma baya etkili oluyor bunlar.
BGozdee0 ygmurnuuur bide dr bana magnezyum içerikli vitamin verdi ve ben sade soda muz ile falan da destekliyorum
mucizemhu ygmurnuuur Bende 32+5im 4 gündür bacağım kalçadan ağrıyor zor yürüyüşüm bir türlü geçmedi galiba bende doktora gitsem olacak 😞
mucizemhu ygmurnuuur Bende 32+6yım bende 4 gündür bacağım ağrıyor kalça kısmından dus aldim kerem surdum ovdum masaj yaptim gecmedi zor yurüyorum galiba bende artık doktora gitsem iyi olacak😞
Zeyyno_ ygmurnuuur Benmde o haftalarda bacağıma ve kalçama ağrı giriodu cnm kramp gibi byle bi sabah uyandm esnerken ayağımı uzattım birden damarım çekildi öyle bi ağrı yok çok ağrımştı hatta topallıodm diyeblrm ama düzeldi şu an ara ara ağrı giriyor 35haftalığım bu arada